שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    סדרת קמחים חדשה לאפייה בריאה

    טחנת הקמח ׳הטחנות הגדולות של א"י׳ מחיפה (נוסדה בשנת 1921), משיקה את ״הסדרה הבריאה״ - סדרת קמחים חדשה הכוללת 4 סוגי קמחים: קמח חיטה מלא 100%, קמח שיפון מלא 100%, קמח כוסמין מלא 100% וקמח חיטה כפרי.

     

    סדרת הקמחים החדשה מציעה לראשונה בשוק הקמחים המלאים, קמחים בטחינה דקה במיוחד המיוצרים בתהליך טחינה ארוך וייחודי. הלחמים והמאפים יהיו בעלי טעם עשיר, ניחוח של בריאות וחיי מדף ארוכים מהרגיל.

     

    לקמחים בטחינה דקה יתרונות חשובים: לקמחים של "הסדרה הבריאה" יכולת ספיגת נוזלים גבוהה במיוחד, ולכן הבצקים הנוצרים מהם נוחים ללישה, רכים ואווריריים. הקמח הדק עובר בקלות ובמהירות בנפה, ללא איבוד של חלקי הגרעין במהלך הניפוי, וכך נשמרים כל הערכים התזונתיים הגבוהים של הקמח.הקמחים עשירים בוויטמינים, מינרלים, חלבונים וסיבים תזונתיים.

     

    הקמחים בסדרה:

    • קמח חיטה מלא 100% -נטחן מגרעין החיטה בשלמותו, מתערובת מיוחדת של חמישה סוגי חיטה שונים ומובחרים, באיכות גבוהה ומוקפדת, לקבלת קמח איכותי, בעל יכולת ספיחת מים גבוהה וכושר אפייה מעולה. טחינת גרעיני החיטה מבוצעת בשני שלבים לקבלת קמח דק ועדין. הבצק המתקבל מהקמח אלסטי מאוד ומאפשר לישה קלה במיוחד. אין צורך לערבב אותו עם קמחים אחרים. הקמח מתאים להכנת לחמים עשיריםוייחודיים, והוא מהווה מקור מצוין של סידן, ברזל, סיבים תזונתיים ומינרלים, המסייעים לגוף בפעילות תאית תקינה ובשיפור מערכת החיסון.

     

    • קמח חיטה כפרי – מיוצר מקמח אחיד אשר נטחן מאנדוספרם הגרעין ומשכבת האלרון (ALEURONE) - שכבת סובין עדינה שנמצאת בין הקליפה והאנדוספרם ומכילה כמות גדולה של ויטמינים, חלבונים וסיבים תזונתיים. הקמח, העשוי מתערובת ייחודית של חמישה סוגי חיטה שונים ומובחריםבאיכות גבוהה ומוקפדת,מיוצר בטחינה דקה במיוחדשל גרעיני החיטה. מתאים לאפיית לחמים כפריים ומחמצות.

     (צילום: יח"צ) (צילום: יח
    (צילום: יח"צ)

    • קמח שיפון מלא 100% - מיוצר מגרעין השיפון על כל חלקיו, בטחינה דקה מאוד בשיטה ייחודית. גרעיני השיפון ידועים כבעלי תכולה גבוהה של רכיבים תזונתיים רבים. קמח השיפון עשיר בסיבים תזונתיים המספקים תחושת שובע ומסייעים לשמירה על אורח חיים בריא. השיפון מומלץ במיוחד לחולי סוכרת בהיותו בעל אינדקס גליקמי נמוך במיוחד, המסייע לאיזון רמות הסוכר בדם. צבעו של הלחם הנאפה מבצק זה כהה, מרקמו דחוס וטעמו חמצמץ.

     

    • קמח כוסמין מלא 100% - הכוסמין נחשב לדגן העתיק ביותר המוכר לאדם. בעל ערכים תזונתיים גבוהים, מכיל אחוז חלבון גבוה, סיבים תזונתיים, ויטמינים מקבוצת B ומינרלים. לכוסמין מדד גליקמי נמוך המעלה באופן הדרגתי את רמות הסוכר בדם, והוא מומלץ לחולי סוכרת. כמות הגלוטן בכוסמין קטנה יחסית מכמותו בחיטה ולכן נחשב פחות אלרגני. הקמח נטחן מהגרעין בשלמותו, בשני שלבי טחינה לקבלת קמח עדין מאוד.

     

    6-14 שקל, ברשתות המזון ובחנויות





     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מחשבוני בריאות
    פורומים רפואיים
    מומלצים