עירוני נהריה: קוואמה וון חתם בקבוצה
הגארד (25, 1.90), שבעונה שעברה הוחתם על ידי מכבי ת"א והושאל לעירוני ר"ג מהלאומית, הגיע כדי לעזור ולהתגבר על מכת הפציעות. במועדון מנסים לסכם עם שני ישראלים נוספים עד סוף השבוע
עירוני נהריה סיכמה היום (ו') עם זר חדש, קוואמה וון (25, 1.90), זאת בעקבות גל הפציעות והיכולת הדלה של הקבוצה בסיבוב השלישי.
נהריה, שאיבדה את ניב ברקוביץ', הסובל מפריקת כתף וכלל הנראה סיים את העונה, סובלת ממכת פציעות טורדניות של מייקל אומה וריצ'ארד האוול, ששבר את אפו ובעקבות כך ישחק בתקופה הקרובה עם מסכה מיוחדת. למרות זאת, השניים צפויים לקחת חלק במשחק הליגה מול מכבי ת"א ביום שני.
בשל כך, וכחלק מהרצון של הקבוצה לסיים את העונה במקום טוב בפלייאוף העליון, הוחתם וון, שיערוך את הופעת הבכורה שלו מול מכבי ת"א. כזכור הוא כבר חתם אצל הצהובים בעונה שעברה והושאל לעירוני ר"ג, שם העמיד ממוצעים של 26 נקודות למשחק.
וון, בוגר מכללת קליפורניה, שיחק לאחרונה באנטוורפן מהליגה הבלגית. כמו כן, במועדון אישרו כי מתנהלים מו"מ עם שני ישראלים והתקווה היא שלפחות אחד מהם יוחתם במהלך סוף השבוע ויוכל לקחת חלק במשחק ביום שני מול מכבי ת"א (21:00).
אריק אלפסי
צילום: אבי רוקח
מומלצים
