אנסטסיה גלושקוב בדרך לאולימפיאדה רביעית
שחייה אמנותית: הספורטאית הישראלית יחד יבגניה טטנבאום מדורגות בתום יום התחרות הראשון באליפות אירופה במקום השמיני אחרי צבירת 80.667 נקודות בתרגיל החופשי. אם בסיום האירוע הן יהיו בין 14 הראשונות, השתיים יבטיחו את מקומן באולימפיאדת ריו
אנסטסיה גלושקוב עשתה הבוקר (ב') צעד גדול בדרך להפוך לישראלית הראשונה שמייצגת את ישראל בארבע אולימפיאדות. אחרי היום הראשון בתחרויות הדואט באליפות אירופה בלונדון, גלושקוב מדורגת יחד עם בת זוגתה, יבגניה טטנבאום, במקום השמיני.
גלושקוב וטטנבאום השיגו בתרגיל החופשי ציון נהדר של 80.667 נקודות. מי שתופסות את המקום הראשון כרגע הן הרוסיות, נטליה אישחנקו וסבטלנה רומסינה, עם 96.4667 נקודות.
הישראליות השיגו כבר את הקריטריון הבינלאומי בתחרות המיון שנערכה לפני חודש באתר האולימפי בריו. כדי להשלים סופית את המשימה ולהשתתף במשחקים בברזיל עליהן להשיג גם את הקרטיריון הישראלי ולסיים בשני שליש העליון בסיום התחרות בלונדון.
בהמשך היום גלושקוב תשוב למים בלונדון להתחרות בתרגיל החופשי ליחידות. כרגע היא מדורגת במקום השביעי. יש לציין כי תחרות היחידות אינה נערכת באולימפיאדה.
