שתף קטע נבחר

 

לחמים על בסיס מחמצות חיטה ושיפון איכותי

מאפיית אנג'ל משיקה סדרת פרימיום חדשה תחת השם: 'אנג'ל צרפתי'- ארבעה לחמים בעלי טעם מעולה, מרקם וארומה ייחודיים.

 

סדרת הלחמים החדשה פותחה בהשראת סגנון האפייה הצרפתי, המרבה לעשות שימוש במחמצות סדרת אנג'ל צרפתי, אשר הותאמה במיוחד לחיך הישראלי, כוללת ארבעה סוגים של לחמי מחמצת חיטה ומחמצת שיפון בהם: לחם דגנים בתוספות גרעינים פריכים, לחם אגוזים, לחם שיפון קל בתוספת סיבים תזונתיים ולחם מחמצת חיטה מלאה ודגנים.

 

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

המחמצות נוצרות בטרם הליך הלישה של הבצק, וזאת ע"י ערבוב מים וקמח איכותי. מנוחת התערובות למשך מספר שעות, מאפשרת את היווצרות תהליך התסיסה הטבעי של שמרי הבר אשר נמצאים בקמח, ולמעשה יוצרת את המחמצות הייחודיות. מחמצות אלו מעניקות ללחמים את הארומה העמוקה, הטעמים והריחות האופייניים רק ללחמי המחמצת של אנג'ל צרפתי.

 

הסדרה החדשה כוללת ארבעה לחמי מחמצת: לחם דגנים- לחם בתוספת פשתן, גרעיני תירס ושיבולת שועל, לחם אגוזים- פריך בתוספת אגוזי מלך, לחם 100% שיפון קל- מקמח שיפון מלא, בתוספת סיבים תזונתיים ומופחת קלוריות (נושא תו א.י.ל) ולחם מחמצת חיטה מלאה ודגנים- מקמח מלא ובתוספת סיבים תזונתיים, גרעיני חמניות, זרעי פשתן ועוד.

 

הסדרה תימכר ברשתות השיווק המובחרות ברחבי הארץ 

 



 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: יח"צ
לחמים על בסיס מחמצות חיטה ושיפון איכותי
צילום: יח"צ
ד"ר רק שאלה
מחשבוני בריאות
פורומים רפואיים
מומלצים