שתף קטע נבחר
 

איך מכינים גלידה מדעית?

שתי כוסות חלב, סוכר, שמנת מתוקה – הם מרכיבים רגילים בהכנת גלידה. אבל במקום מכונת גלידה – השתמשנו בחנקן נוזלי בטמפרטורה של 196 מעלות מתחת לאפס. אז איך יצאה הגלידה שהכנו תוך דקות במיוחד לשבועות

לרגל שבועות הבאנו לאולפן ynet מוצרים להכנת גלידה. אבל לא הכנו אותה בדרך הרגילה, אלא בדרך מדעית. צפו בתהליך ההכנה שהדגימה ד"ר אושרית נבון ממכון דוידסון, הזרוע החינוכית של מכון ויצמן למדע. 

 

צלמים: אורי דוידוביץ ואלי סגל

צלמים: אורי דוידוביץ ואלי סגל

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

 

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: אולפן ynet
מכינים את הגלידה
צילום: אולפן ynet
מומלצים