כדורעף: מכבי ת"א בדרך לעונה פיננסית
תאלץ לראות את מטה אשר/עכו וכפ"ס נלחמות על תארים על חשבונה, בשל בעיות כלכליות ותקצוב דל מהאגודה שמאשימה את העירייה בנושא. גם הספונסר שוקל את עתידו
הספונסר, חברת יעדים לוגיסטיים, התכוון להשקיע סכום לא קטן באימוץ הקבוצה, אך התנה זאת במידה וייראה כי גם האגודה מתכוונת להכניס את היד לכיס. כעת, כשהבין שלא כך הדברים נראה כי גם הוא ייקח צעד אחורה מכיוון שאין בכוונתו לקחת את העול הכלכלי לבדו.
באגודה אישרו את הדברים והפנו את האצבע המאשימה לעיריית ת"א: "בשל קשיים תקציביים ותמיכה נמוכה מעיריית ת"א, מתכוון המועדון ללכת לשנה פיננסית על מנת להבריא את המערכת. המועדון צריך לכסות חובות עבר ולא נותרה ברירה".
יו"ר האגודה, דורון שיטרוק, הוסיף: "נביא את המערכת בשנה הקרובה ונחזור להיאבק על האליפות".
בקבוצה היו מאוד אופטימיים לפני הפגישות האחרונות עם העמותה, ופנטזו על שמות גדולים שיגיעו למועדון כמו סבה דבש מהפועל כפ"ס והחזרתו של הליברו עומרי שוורץ אחרי שנת איוורור אצל הירוקים מהשרון. כעת, בעקבות המצב הנוכחי, יהיה לצהובים קשה מאוד להנחית שמות גדולים ונראה כי יתבססו בעיקר על שחקנים צעירים וחסרי ניסיון בתקווה לא להסתבך בתחתית..
השנים היפות של מכבי ת"א היו בין 2008 ל-2012 אז זכתה הקבוצה בלא פחות מחמישה דאבלים רצופים ושלטה ללא עוררין בכדורעף הישראלי. מאז, הצהובים נמצאים בסוג של ירידה ולא זכו בתארים, אך עדיין נמנו על חבורת הצמרת לאורך כל הדרך.
