שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    וואטסאפ תעביר פרטים לפייסבוק: איך לבטל האפשרות?
    בעידכון האחרון של וואטסאפ תוכלו לבחור שלא לשתף את הפרטים עם פייסבוק. איך עושים את זה? פשוט וקל

    וואטסאפ הודיעה ביום חמישי כי היא מעדכנת את תנאי השימוש שלה, לראשונה מזה ארבע שנים לאחר שנרכשה על ידי חברת פייסבוק. במסגרת התנאים והמדיניות החדשים, וואטסאפ תשתף את נתוני המשתמשים באופן תדיר יותר מול חברת האם (פייסבוק), ולטענתה מדובר במעקב אחר המשתמש על מנת לבדוק באיזו תדירות הוא משתמש בשירות, כמו גם "להילחם בצורה טובה יותר בתופעת הספאם" כהגדרתה. במה מדובר בעצם? וואטסאפ תשתף את מספר הטלפון שלנו עם פייסבוק, כך שנוכל לראות הצעות לחברים שאנחנו מכירים ומודעות ופירסומים ממוקדמים יותר.

     

    איך לבטל? צפו בסרטון

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

    עוד כתבות באתר GSM-israel:

    הוכרז: Xiaomi Redmi Note 4

    חברת Nutonomy הסינגפורית החלה בניסוי של מוניות אוטונומיות

    הוכרזו: OnePlus Bullets V2 – אוזניות in-ear

     

    החברה חוזרת ומדגישה כי לא תראה את התכתובות בין המשתמשים. כלומר הן יישארו מוצפנות כמו שהיה עד היום, וגם פייסבוק עצמה לא תוכל לראות את התכנים. עוד מתחייבת וואטסאפ כי מספר הטלפון של המשתמש לא יועבר בשום אופן לגורמים פירסומיים. אם השינוי מקובל עליכם, הכל טוב ויפה, אבל אם העניין הזה מטריד אתכם, בעידכון האחרון של האפליקציה תוכלו לבחור שלא לשתף את הפרטים עם פייסבוק. איך עושים את זה? פשוט וקל.

     

    כנסו לאפליקציה דרך הסמארטפון שלכם, לחצו על שלוש הנקודות בצידו הימני של המסך (צד שמאל באנגלית), ומשם הקליקו על "הגדרות". מיד לאחר מכן לחצו על "חשבון", ובאפשרות החמישית תראו את "שתף את פרטי החשבון שלי". הורידו את הסימון ואז לחצו על "אל תשתף". זה הכל.

     

    לחצו על חשבון:

     

     (צילום: GSM-israel)
    (צילום: GSM-israel)

     

    הורידו את ה-V מהאפשרות החמישית - שתף את פרטי החשבון שלי



     (צילום: GSM-israel)
    (צילום: GSM-israel)

     (צילום: GSM-israel)
    (צילום: GSM-israel)

     

    אם אפשרות זו עדיין לא מופיעה לכם, בדקו האם אתם בגירסה האחרונה או המתינו עוד מספר ימים.

     

    ואם קיבלתם את ההודעה הזו - פשוט תורידו את ה-V.

     

     (צילום: GSM-israel)
    (צילום: GSM-israel)

     

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים