מחר: הפועל ת"א מתחילה באיחור
אחרי שלא שיחקה במחזור הראשון בגלל הנסיעה של מכבי חיפה לארה"ב, הפועל ת"א תערוך בשישי את משחקה הראשון העונה בליגה מול האלופה מכבי ראשל"צ
הפועל ת"א תפתח מחר (15:10, היכל קבוצת שלמה) את הופעותיה בליגת העל העונה, כשתארח את מכבי ראשל"צ בפתיחת המחזור השני. כזכור, האדומים הוגרלו במחזור הראשון מול מכבי חיפה, אך המשחק נדחה לשבוע הבא בשל משחקה של חיפה בארה"ב. רביב לימונד יחסר בשורות הקבוצה האדומה, כשבהפועל ת"א מקווים כי הוא יוכל לקחת חלק כבר במשחק הבא. אצל האלופה פטריק ריצ'ארד לא נרשם.
אריק שיבק וראשל"צ יגיעו למשחק מחר אחרי ניצחון דרמטי על הפועל אילת במחזור הראשון. שתי הקבוצות נפגשו במשחקי טרום העונה, אז יצאה ראשל"צ עם ניצחון. גם בעונה החולפת נפגשו שתי הקבוצות במחזור השני, וגם שם הסטטיסטיקה הלכה לכיוונה של האלופה שגברה על האדומים. בהפועל ת"א רוצים לפתוח את העונה ברגל ימין, במועדון מצפים לכ-3,000 אוהדים מחר ואולם מלא.
קפטן הפועל ת"א מתן נאור אמר לקראת המשחק: "תמיד יש התרגשות בהתחלה, אבל זה יעבור. מניסיוני ההכנה לא מלמדת על כלום. נצטרך להגיע למשחק ולהיות שם מהרגע הראשון".
מאמן מכבי ראשל"צ אריק שיבק אמר: "מצפה לנו משחק חוץ קשה, נגד קבוצה מאוד ביתית שפותחת את העונה באולם שלה. אנחנו נבוא אחרי הניצחון מול אילת, כל ניצחון נותן דחיפה קדימה ונקווה להמשיך גם מחר באותו קו וכך ולהתחיל את הליגה האירופית בראש שקט. אנחנו מאוד מכבדים את הפועל תל אביב ואת היתרונות שלהם, ניסינו להכין את הזרים שלרובם זו תהיה הפעם הראשונה בדרייב אין. עם זאת, יש לנו גם שחקנים מנוסים שמכירים את האולם ועם הניסיון והיכולות שלנו נבוא לנצח את המשחק".
שרון אברהמי
צילום: אלעד גרשגורן
מומלצים
