שתף קטע נבחר

קמח כוסמין לבן

טחנת הקמח "הטחנות הגדולות של א"י" מחיפה משיקה קמח כוסמין לבן. הקמח מיוצר מגרעיני כוסמין באיכות גבוהה שנבחרו בקפידה. קמח הכוסמין הלבן מצטרף לסדרת קמחי הכוסמין האיכותיים של הטחנה, בהם קמח כוסמין מלא 100% אורגני, קמח כוסמין מלא 100% וקמח כוסמין מלא 100% בטחינה דקה – השייך ל"סדרה הבריאה" שפיתחה הטחנה.

קמח הכוסמין נהדר להכנת מגוון סוגי מאפים – לחמים, עוגות, עוגיות, קרקרים, קרפים, פסטות ועוד. טעמו של הקמח עדין ומתקתק יותר משל קמח החיטה, והמאפים המתקבלים ממנו רכים ועדינים.

 

הנטורופתית הילה גבע אבירם, מנהלת מכללת "מדיטבע" מסבירה את יתרונות הכוסמין: הכוסמין הוא אחד ממיני הדגן המוזכרים במקורות. הוא עשיר בחלבון ובמיוחד בחומצת אמינו מתיונין (החיונית לכבד), הוא קל לעיכול ומכיל מינרלים, כגון - אבץ, מגנזיום, מנגן ונחושת.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

המלצות לאפייה: בצק מקמח כוסמין זקוק לזמן לישה וזמן התפחה קצרים יותר מאשר בצק מקמח חיטה לבן. חשוב לא לערבב יותר מדי זמן את תערובת המים והקמח כדי שהבצק לא יתקשה מדי ויישבר באפייה. מומלץ לאפות לחמים מקמח כוסמין לבן בתבנית, כדי לשמור על צורת המאפה הרצויה.

 

מוצרי "הטחנות הגדולות של א"י" כשרים בהשגחת הרבנות הראשית חיפה, ובכשרות מהודרת של בד"צ העדה החרדית

 

15 שקל, ברשתות ובחנויות





 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
ד"ר רק שאלה
מחשבוני בריאות
פורומים רפואיים
מומלצים