שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    מכינים בבית: 'קמח לחם ללא צורך בניפוי'
    טחנת הקמח הוותיקה 'הטחנות הגדולות של א"י' מחיפה, משיקה לכבוד ט"ו בשבט 'קמח לחם ללא צורך בניפוי', לנוחות ולזמינות השימוש, בכשרות מהודרת של בד"צ העדה החרדית. קמח ללא צורך בניפוי נארז סמוך לטחינתו ולאחר ניפויו באריזה מבוקרת בטכנולוגיה מיוחדת המונעת התפתחות חרקים.

     

    המוצר הוא הראשון בסדרת קמחים ללא צורך בניפוי שמשיקה הטחנה בימים אלה ותשווק בחנויות בזמן הקרוב. הסדרה כוללת: קמח לחם, קמח לחם מלא 100%, קמח כוסמין מלא 100% בטחינה דקה וקמח חיטה לבן בהיר.

     

    לאריזה המבוקרת של הקמחים, המייתרת את הצורך בניפוי, יתרון חשוב לא רק בחיסכון בזמן ובטרחה הכרוכה בניפוי הקמח, היא גם מונעת איבוד של חלק מהקמח ושל חלקי הגרעין המלא העשירים בסובין ובערכים תזונתיים, אשר אינם עוברים בתהליך הניפוי בנפה רגילה.

     

     (צילם יח"צ) (צילם יח
    (צילם יח"צ)

    המוצר מיוצר מקמח לבן מועשר בלתת שעורה ובגלוטן התורמים לקבלת מאפים אווריריים ובעלי נפח גבוה. הגלוטן – שהוא החלבון המצוי בגרעין החיטה, תורם לגמישותו של הבצק ויוצר מעין "רשת" חזקה ואלסטית המייצבת את הבצק ומעניקה ללחם נפח וגובה יפים. לתת שעורה – הוא גרעין דגן שעבר תהליכי הנבטה וקלייה. בזמן הנביטה נוצרים בגרעין אנזימים (עמילאז) שאחראים על פירוק העמילן והפיכתו ל"מזון" זמין לשמרים. הוספת לתת שעורה משפרת את פעילות השמרים ומקצרת במידה ניכרת את זמן ההתפחה של הבצק.

     

    10-8 שקל למארז 1 ק"ג, להשיג ברשתות ובחנויות 

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מחשבוני בריאות
    פורומים רפואיים
    מומלצים