שתף קטע נבחר

כדוריד: ניצחון 17 ברציפות למכבי ת"א

האלופה טיילה נגד השלישית בטבלה עם 28:35. חן פומנרץ פצוע במפשעה ונמצא בספק גדול למפגש בשבת (13:45) מול קולדינג בגביע ה-EHF. נובאק בוסקביץ' וניבו לוי בלטו עם שמונה שערים כ"א

ארבעה ימים לפני המפגש מול קולדינג בגביע ה-EHF, שמרה מכבי תל אביב על המאזן המושלם בליגה, עם הניצחון ה-17 ברציפות שלה, לאחר שגברה 28:35 בתיכונט על בני הרצליה (11:17 למכבי במחצית).

 

הצהובים רחוקים כעת ניצחון אחד בלבד מהשוואת שיא הניצחונות הרצופים לקבוצה בליגה אותו הם קבעו לפני שלוש שנים בעונת האליפות (2013/14).

   

צילום: יועד כהן, איגוד הכדוריד
בוסקוביץ'. עוד ניצחון לאוסף (צילום: יועד כהן, איגוד הכדוריד)

 

ניבו לוי ונובאק בוסקוביץ' הירבו לכבוש למכבי עם 8 שערים כל אחד. חן פומרנץ לא שיחק בשל פציעה במפשעה ועובר טיפולים אינטנסיביים כדי להכשירו למשחק בשבת.

 

הוסיפו לכבוש למכבי ת"א: גיל פומרנץ 6, עומר דבדה ויוסי אפו 4 כ"א, סהר חלפון 3, ורנר סטרידום ועידו טוראל שער אחד כל אחד. דן טפר סיים את המשחק עם 11 עצירות.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
נובאק בוסקוביץ'
נובאק בוסקוביץ'
צילום: עוז מועלם
מומלצים