שתף קטע נבחר

"כשילד ישן על הרצפה אי אפשר להיות אדיש"

בראיון באולפן מספר ערן כהן, סמנכ"ל השיווק בעמידר, כיצד מכשירים עובדים להתמודד עם מקרים קשים במערך הדיור הציבורי, ומה התוכניות החדשות להקלה על הדיירים. רמז: אפליקציה שתאפשר לדווח על תקלות בדירה. צפו

בשיתוף חברת עמידר החדשה

 

 

התפקיד ההיסטורי של עמידר היה שיכון מיליוני העולים שהגיעו במהלך השנים לישראל ומימוש מדיניות הדיור של המדינה. כמעט 68 שנים אחרי, התפקידים קצת השתנו. בראיון באולפן ynet שוחחנו עם ערן כהן,  סמנכ"ל שיווק וקשרי לקוחות של עמידר החדשה.

 

"בראש ובראשונה החלטנו לעסוק בשיפוץ הדירות ותחזוקתן", אומר כהן, "אנו שמים דגש גם על מעורבות בקהילה והתחלנו לעסוק גם ביזמות". המטרה, הוא מציין, לבצע שינוי מסיבי בשכונות הוותיקות.

 

אם לדייר במערך הדיור הציבורי יש בעיה, הוא יכול לדווח עליה במרכז השירות בשעות קבלת קבל, במוקד הטלפוני ובעמוד הפייסבוק. לדברי כהן, בקרוב תושק אפליקציה במסגרתה דיירים שיתקלו בתקלות בדירה שבה הם מתגוררים, יוכלו לדווח עליהן דרך המכשיר הנייד.

 

יש מקרים לא פשוטים בדיור הציבורי. איך מכשירים עובדים להתמודד עם מקרים כאלה?

 

"כשאתה עובד עם ציבור של לקוחות שהם דיירי הדיור הציבורי, אוכלוסיות מוחלשות, אתה צריך להפעיל בעיקר שלושה איברים. את הרגליים, ואנחנו נמצאים בשטח כל הזמן; את הראש, כי אתה צריך למצוא פתרונות; אבל בעיקר בעיקר את הלב - לתת שירות, להיות שם בשבילם". כדוגמא הוא מספק את אגף קשרי קהילה שמפעיל את פרויקט ליגת עמידר, המספק שיעורי ספורט לילדי הדיור הציבורי.

 

למה אתם לא מסתפקים בשיכון בלבד?

 

"כשאתה רואה ילדים שישנים על הרצפה, כשאתה רואה אמא שאין לה מקרר אז היא לא קונה חלב, כשאתה רואה ילדים שהבגדים שלהם זרוקים כי אין ארון - אתה לא יכול להישאר אדיש. בסופו של דבר אנחנו רוצים לא רק לסדר את הטיח המתקלף ואת הברז הדולף, אנחנו רוצים לסייע בהיבטים נוספים".

 

הכתבה בשיתוף חברת עמידר החדשה

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: עמידר
דיור ציבורי בפריפריה
צילום: עמידר
מומלצים