לינוי אשרם סובלת מקרע במניסקוס
המתעמלת האמנותית בת ה-17 נפצעה בברך והיא תעבור בשבוע הבא ניתוח. זמן ההחלמה עדיין לא ברור אך היא תחמיץ את תחרויות ההכנה לאליפות אירופה הקרובה
המתעמלת האמנותית לינוי אשרם נפצעה בברכה ולאחר שעברה היום (ד') בדיקת MRI, התברר כי היא סובלת מקרע במניסקוס. אשרם בת ה-17 תעבור בשבוע הבא ניתוח ורק אחריו יהיה ניתן להעריך את זמן ההחלמה הדרוש.
בכל מקרה, אשרם צפויה להיעדר מהתחרויות הקרובות המשמשות כהכנה לאליפות אירופה. עם זאת, בסביבתה מצפים שעד הטורניר היבשתי היא תתאושש מהפציעה ותהיה מסוגלת להתחרות.
מאגודתה מכבי ראשון לציון נמסר: "הצוות הרפואי והצוות המקצועי שסביבה עושים את מירב המאמצים להכשיר אותה לאליפות אירופה במאי בהונגריה".
המתעמלת המוכשרת, פתחה את השנה בצורה נהדרת וכבר בתחרות הראשונה שלה בגראנד פרי מוסקבה, היא עלתה לארבעה גמרים והצליחה לזכות במדליית הארד במקצוע המכשיר ובאלות. בקמפיין הקרוב לטוקיו 2020, אמור להיות מאבק משולש על הכרטיס למשחקים האולימפיים בין אשרם, טורי פילנובסקי וניקול זליקמן.
