שתף קטע נבחר

שמים סוף לבשר השרוף – הגריל המהפכני שהופך את הבשר לטעים ובריא יותר

מכשירי הגריל הפכו בשנים האחרונות ללהיט גדול בקרב ישראלים בעלי גינות או מרפסות. כעת ניתן להגיד שהמהפכה הבאה בתחום כבר כאן - סדרת הפרימיום Revolution, של חברת קולמן, החברה המובילה בענף בישראל, מציגה טכנולוגיה מתקדמת וייחודית שמונעת התלקחויות ובשר שרוף ומפוחם. איך עובדת הטכנולוגיה המהפכנית? ואיך היא קשורה לבריאות שלכם?

אין כמו להזמין חברים או משפחה למפגש נינוח של אוכל טוב ובשר איכותי צלוי היטב על הגריל. עם זאת, אחת הבעיות הנפוצות ביותר אצל מי שאחראי על צליית הבשר, היא הלהבות שמתפרצות באופן בלתי נשלט והופכות חלק מהבשר לחרוך ובלתי אכיל. אותן להבות סוררות נגרמות בעקבות שומנים ומיצים הניגרים מהבשר ונוגעים במבערי הגז ובחלקים חמים אחרים של הגריל.

 

בדיוק עבור בעיה זו פיתחו בקולמן, ענקית הגריל האמריקאית שנוסדה לפני מעל 100 שנה, את טכנולוגיית ה-Flare Free, הקיימת בסדרת Revolution של החברה. הטכנולוגיה החדשה של החברה עוזרת לה להמשיך להוביל את תחום הגריל בישראל, והיא מציעה כעת פתרון חדשני וייחודי לקולמן. הגרילים החדשים של החברה המנוסה מציעים פתרון בטוח, טעים ובריא, שיעזור לכם להגיש לשולחן בשר צלוי באופן אחיד - כך שכל האורחים ילקקו את האצבעות, גם אם אתם לא אנשי בשר מומחים ומיומנים.


מה בכלל הבעיה בקצת בשר שרוף?

חלק מהתגובות לטכנולוגיה החדשנית של קולמן, טענו שהלהבות הן אלו שנותנות לבשר את הטעם הצלוי שלו ואת סימני הצלייה המפתים שנוצרים עליו.

 

הבעיה המרכזית היא שאנשים אלו מבלבלים בין חלקי מזון שרוף לסימני הצלייה (הקרמול) הנוצרים על הבשר במהלך הצלייה. אם תשאלו אותם, הלהבות הן אלו שאחראיות לטעם האמיתי של "על האש" שהם כל-כך אוהבים. העניין הוא, שהם גם כל-כך טועים.

 

למעשה, החלקים השרופים של הבשר הם תוצאה של להבות חשופות - תוכלו לזהות אותם בעקבות המיקום שלהם בצידי הבשר והמרקם של פחם. אם תגעו בהם בחוזקה, הם אף עשויים לנשור. לחלקים השרופים יש טעם מריר, שמזכיר צנים שרוף.

 

לעומת זאת, התקרמלות הבשר היא זו שמפיקה את הסימן אשר נוצר כשהבשר נוגע ברשת הצלייה החמה. אלו סימני הצלייה הידועים שאתם שואפים להגיע אליהם בבשר שאתם מגישים. הטעם שנוצר בעקבות ההתקרמלות הוא טעם ה"גריל" שאנשים כל כך אוהבים.

 

איך עובדת הטכנולוגיה הייחודית של קולמן?

אחרי עשרות רעיונות ומאות ניסויים, הגיעו המומחים של קולמן לפתרון האולטימטיבי והמתקדם ביותר לצלייה מושלמת של בשר על הגריל.

 

טכנולוגיית Flare Free הייחודית אשר מופיעה רק בסדרת Revolution קולמן, משתמשת בתעלת שומן וכוס איסוף שומן קדמית, אליה מתרוקנים כל השומנים והלכלוך, וכך נמנע טפטוף של נוזלים על המבערים ויצירת להבות בלתי נשלטות. על פי נתוני החברה, הגרילים מסדרת Revolution לוכדים 75% יותר שומן ומונעים צליית יתר או חריכה של הבשר.

 

המומחים של קולמן מזכירים לרוכשי דגם מהסדרה החדשה לבצע חימום מקדים לגריל כשהמכסה סגור, על מנת להמיס את השומן שנותר על הרשתות ולהפוך את הטכנולוגיה החדשנית לאפקטיבית ביותר. באמצעות מספר פעולות פשוטות לפני הפעלת הגריל והנחת הבשר, תוכלו ליהנות מחוויית צלייה נטולת דאגות ומהנה.

 

המהפכה האמיתית מתחילה ב-Revolution

הטכנולוגיה החדשה של סדרת הפרימיום של קולמן משפרת את איכות הצלייה, אך היא גם משפרת את החוויה האירוח שלכם בתור האחראים על הגריל. במקום שתאלצו בכל רגע לכבות שריפות (בכל המובנים), טכנולוגיית ה-Flare Free מאפשרת לכם ליהנות עם החברים בנינוחות, עם בקבוק בירה ביד. הגריל מסדרת Revolution אמנם לא הופך במקומכם את הבשר (ולא מכין קפה אחרי הארוחה), אבל הוא מאפשר לכם חוויית אירוח ללא דאגות מיותרות בכל הנוגע לצליית יתר וחריכת הבשר.

 

אחד היתרונות המרכזיים של סדרת ה-Revolution הוא יצירת טמפרטורה אחידה על משטח הבישול. הפחתת הלהבות מונעת חימום לא אחיד של המשטח, וכך יותר קל לבשל את הבשר מבלי להזיז אותו כל הזמן. בנוסף, מדובר בחוויית צלייה בטוחה יותר, משום שהתפרצויות הלהבות הבלתי נשלטות עלולות להיות מסוכנות ומפחידות במיוחד, עוד לפני שדיברנו על כמות העשן שעולה מהלהבה, מזהם את דרכי הנשימה שלנו וגורם לגירוי בעיניים.

 

לכל מי שדואג לבריאות של אורחיו ושל המשפחה שלו, סדרת Revolution של קולמן מובילה גם למזון בריא יותר. בעקבות הפחתת המזון השרוף וכמות העשן, יורד הסיכוי להיווצרות חומרים מסרטנים במזון. הטכנולוגיה של קולמן עוזרת לכם לשמור על בריאות המשפחה שלכם ולמנוע מצב בו אורחים מסרבים לאכול מזון שרוף בעקבות החומרים המסרטנים שבו.

 

בנוסף לכל, הימנעות יצירת החלקים השרופים הופכת את המזון לטעים יותר. אמרו להתראות למזון שרוף או מבושל יתר על המידה, והתחילו להתרגל לטעם מעושן ומוכר של גריל, בלי הטעם המריר של החלק השרוף.

  

מה בתפריט?

  • סדרת Revolution מוצעת בשני דגמים עוצמתיים במיוחד: דגם עם 3 מבערים בצבע שחור, ודגם 4 מבערים נירוסטה.
  • הגרילים בסדרה מצויידים בכירת צד עם מבער אינפרה אדום עוצמתי במיוחד לצריבת הבשר וכן לבישול.
  • טכנולוגיית ה-INSTASTART מבטיחה הצתה מושלמת גם בתנאי מזג אוויר קשים, כל הגרילים מצוידים בשני מדפי צד ובכירת צד המותאמת לצלייה ובישול. מכסה הגריל הכפול מבטיח שליטה מלאה בטמפרטורה ויכולת צלייה אופטימלית.
  • הגרילים של קולמן ידועים כבר שנים רבות בעוצמה הגבוהה שהם מציעים לעומת המתחרים העיקריים, וקולמן מתגאה גם בשירות האיכותי וחסר הפשרות שלה, בשילוב עם יחס משפחתי ואדיב, בדיוק כמו שיודעים לספק בארצות הברית.

 

כעת, על רקע שילוב הטכנולוגיה החדשנית של סדרת Revolution שאין לאף אחד אחר בשוק, קולמן מציעה את הפתרון המשתלם ביותר בשוק מבחינת מחיר מול נתונים, עוצמה ויתרונות שבאמת עוזרים לכם.

 

שתהיה לכם צלייה מהנה!

 

 

"על האש" לא חייב להיגמר בפחמים. לפרטים ומיקומים בהם תוכלו לרכוש את גריל הקולמן הבא שלכם>>

 

 

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים