שתף קטע נבחר

ג'ון דיברתולומאו: "זו קריאת השכמה עבורנו"

גארד מכבי ת"א דיבר אחרי התבוסה בברצלונה: "הם התנפלו עלינו בשלב מוקדם ולא מצאנו דרך לחזור". בעקבות האכזבה מארט פראחוסקי, הצהובים שוקלים לצרף שחקן חיזוק לחלק הקדמי

 

צפו: מכבי ת"א מביסה את נס ציונה

"אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו להיראות בצורה כזאת, זה מבזה אותנו", אמרו במכבי תל אביב אחרי התבוסה 89:67 בברצלונה במסגרת המחזור התשיעי ביורוליג שהורידה אותם למאזן 4:5 ביורוליג.

 

לטבלת היורוליג

 

"ברצלונה התנפלה עלינו בשלב מוקדם ולא מצאנו את הדרך לחזור. אנחנו צריכים להיות טובים יותר מפתיחת המשחק, ללמוד מהמשחק הזה ולהמשיך הלאה. זו קריאת השכמה עבורנו, מדובר ביורוליג וכל יריבה היא מאוד מאתגרת", אמר הגארד ג'ון דיברתולומאו, שסוף סוף קלע שלשה ביורוליג אחרי 16 ניסיונות לא מוצלחים עד אמש (חמישי).

 

צילום: EPA
מכבי קיבלה בראש (צילום: EPA)

 

לעומת דיברתולומאו, ארט פראחוסקי שרשם בארבעת המשחקים האחרונים 1.5 נקודות ו-3 ריבאונדים בממוצע ממשיך לאכזב, ובקבוצה שוקלים להביא שחקן נוסף לחלק הקדמי.

 

אחרי ש-12 שנים מכבי ת"א לא הצליחה לנצח את ברצלונה בחוץ, הצהובים קיוו שבעזרת המומנטום החיובי בזירה המקומית עם 0:7 וביורוליג ואחרי הניצחון בחוץ על חימקי מוסקבה הם יצליחו לשבור את הרצף השלילי, אבל הם היו מאוד רחוקים מלהוות יריבים אמש.

 

שחקניו של נבן ספאחיה לא הגיעו למשחק כבר מהרבע הראשון, נראו מאוד מבולבלים, לא מרוכזים ובעיקר לא הציגו את יכולות הכדורסל הרגילות שלהם ורשמו 21% בלבד מחוץ לקשת לעומת המארחת שצלפה ודייקה ב-15 מתוך 31 זריקות לשלוש, בזמן שמהצד השני לא הייתה שום התנגדות הגנתית. בחמישי הבא תגיע להיכל ז'לגיריס קובנה עם שאראס על הקווים, כאשר הצהובים יזכו לחופש מהליגה עקב פגרת הנבחרות.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
ג'ון דיברתולומאו
ג'ון דיברתולומאו
צילום: ראובן שוורץ
מומלצים