שתף קטע נבחר
 

לא תאמינו מה אפשר לעשות עם בייגלה עיגולים בטעמים - מתכונים שישדרגו את השולחן

כולנו רוצים לגוון את המאכלים שאנחנו מגישים מהו הרכיב הסודי שמסתתר בארון שלנו, ויכול להוות בסיס למתכונים עשירים, מעניינים ומגוונים? השחקן המרכזי במתכונים שהרכבנו עבורכם היום הוא בייגלה עיגולים בטעמים. איך נשלב בייגלה בנשנוש המשפחתי הבא או על שולחן הכיבוד לאורחים?

כשאנחנו מארחים, מארגנים ארוחה מהירה, או רוצים להתפנק עם משהו טעים - תמיד יש לנו שאיפה לחדש ולגוון בכל הנוגע לאוכל שאנחנו מכינים ומביאים לשולחן. איך נוכל לשלב את הכוכב החדש בעולם החטיפים, בייגלה עיגולים בטעמים, במתכונים עם ירקות, תבלינים וכל טוב?

 

בייגלה עיגולים - חטיף לאירוח, נשנוש בין ארוחות, ועכשיו גם חלק ממתכונים משגעים

בייגלה הוא אחד מאבני היסוד של עולם החטיפים הישראלי כבר עשרות שנים. הכוכב האחרון שכבש את הישראלים הוא בייגלה עיגולים, שהשיק לאחרונה גם סדרה חדשה של בייגלה עיגולים בטעמים זעתר, שום פיקנטי ומלח ים. הצורה המעוגלת, והפריכה של בייגלה עיגולים הפכה אותו לחטיף מושלם לצד בירה, בתור כיבוד לאורחים או עם חברים מול משחק כדורגל משובח. בייגלה עיגולים מתאים גם להגשה עם מטבלים, שיוצרים שילוב בין פריך לנימוח - עם גבינה, טחינה ואפילו ממרח שוקולד, לאוהבים שילוב בין מתוק למלוח. למי שרוצה לשדרג את המעמד של בייגלה עיגולים במטבח, ניתן לשלב אותו במתכונים הכוללים ירקות, תבלינים וגבינה - וליצור מאכלים מושלמים לאירוח וגם לארוחת ביניים טעימה לכל המשפחה.

 

אספנו עבורכם שני מתכונים מקוריים, מרעננים ויצירתיים מבית היוצר של השף-קונדיטור בני פרי, על מנת שתוכלו לשלב 'בייגלה עיגולים בטעמים' בכל הזדמנות:


 

סלט מוקפץ בייגלה עיגולים זעתר, ירקות צלויים וגבינת פטה

שילוב מושלם של טעמים, עשבי תיבול, ירקות וגבינה - ארוחת ביניים מגוונת ומאוזנת, בכיכובו של בייגלה עיגולים זעתר.

 

מה צריך לארגן?

1 שקית בייגלה עיגולים זעתר

2 שיני שום שבור

חופן זיתי קלמנטה ללא גרעין

1 זוקיני חתוך לפרוסות

1 פלפל אדום חתוך לקוביות

4 כפות שמן זית

פלפל 4 עונות

4 פטריות טריות

חופן עלי בזיליקום ואורגנו טריים

150 גרם גבינת פטה חתוך לקוביות

 

ארגנתי הכל, מה עכשיו?

  1. מתחילים מהקפצת הירקות (שום, זוקיני, פטריות ופלפל אדום) במחבת עם שמן זית, עד לצריבה של הירקות מכל הצדדים
  2. מוסיפים את הזיתים
  3. 3. זה הזמן להוסיף למחבת את שחקן החיזוק, בייגלה עיגולים זעתר
  4. רגע לפני שמורידים מהאש, מוסיפים את עלי הבזיליקום והאורגנו
  5. מעבירים לקערת הגשה ומוסיפים קוביות גבינת פטה

 

וזהו! קיבלתם נשנוש לשעות אחר הצהריים, תוספת לארוחת הערב, או סלט מעניין שיגרום לאורחים לתת לכם ציון לשבח על מקוריות ויצירתיות.

 

כרובית ברוטב פרמזן וטימין עם קראנץ' בייגלה שום

חובבי הכרובית יחגגו את השילוב הפריך בין הכרובית והבייגלה, שמתפצחים בפה בהרמוניה מוחלטת. הפרמזן והטימין מוסיפים את הטעם מלמעלה, ומשלימים מתכון שצפוי להיטרף תוך מספר דקות. לדעתנו, רצוי להכין כמות כפולה, בעקבות הביקוש הבלתי נמנע.

 

מה צריך לארגן?

1 שקית בייגלה עיגולים שום

20 גרם חמאה

1 כוס שמנת

100 גרם פרמזן (לרוטב ולהוספה מעל המנה)

קורט פלפל

2 שיני שום

רבע כרובית בינונית

כף טימין

  

ארגנתי הכל, מה עכשיו?

  1. מתחילים בקיצוץ דק דק של פרחי הכרובית לצורת פתיתים קטנים (רצוי במעבד מזון)
  2. להכנת הרוטב, ממיסים את החמאה והשום על המחבת, מוסיפים את השמנת ופלפל ומחכים עד לרתיחה של הרוטב
  3. מוסיפים חצי מכמות הפרמזן והכרובית ומחממים על המחבת למשך כדקה
  4. הגיע הזמן לכוכב של המתכון - מוסיפים בייגלה עיגולים שום, מערבבים עד שהרוטב עוטף את כל הבייגלה
  5. מכבים את הכיריים, מעבירים לצלחות הגשה ומוסיפים פרמזן מגורד מלמעלה

 

וזהו! בתאבון.

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים