שתף קטע נבחר

איך הממרחים החדשים של השחר העולה? אתם טעמתם

לרגל 70 שנה למדינה ולשחר העולה, יוצא המותג בסדרה של שלושה ממרחים חדשים, אז מה הקהל חושב עליהם ? יצאנו לבדוק

על שאלת השאלות "מה ישראלי בעיניכם"? לצד חוצפה, כובע טמבל או שמש בחורף, אפשר למקם, ברשימת הכבוד גם את 'השחר העולה', הממרח הישראלי שהוא חלק בלתי נפרד מחיי היום יום שלנו, כבר עשרות שנים.

 

לרגל חגיגות 70 שנה למותג, יחד עם חגיגות יום ההולדת של המדינה, השחר העולה יוצא בשלושה ממרחים חדשים: נוגט אגוזים, ממרח חלב וממרח "חצי חצי" – חצי קרם מובחר עם הטעם הקלאסי משולב עם ממרח חלב.

במשך שנתיים פותחו טעמי הסדרה החדשה, שמגיעה באריזה מעוצבת ונוחה לשימוש, ומצטרפת למגוון ממרחי החברה.

 

אז איך הכל התחיל? ראשית הדרך הייתה ב 1948, כשחמשת האחים לבית משפחת וידברג החליטו להקים בחיפה, בית מלאכה קטן וביתי לייצור ממתקים, וופלים, ריבות, טחינה וריבה. השם "השחר" נבחר מתוך אהבה לטבע ולשעת הזריחה היפה. בתחילת שנות ה 60, עם הצטרפות משפחת לבקוביץ' למפעל, שונה השם ל"השחר העולה" ובעקבות חיפוש אחרי מוצר צריכה ייחודי שחסר בשוק הישראלי המתפתח, הוחלט על ייצור קרם מובחר למריחה. לאחר מספר חודשי ניסיונות, התקבלה הנוסחה הסודית, שנמכרת עד היום במשך שלושה דורות והפכה לחלק בלתי נפרד מהמטבח הישראלי, כתוספת מתוקה על כריכים, לחם, מאפים, קינוחים ומצות.

 

אז איך הגיבו הישראלים ברחוב לטעמים החדשים?

 

 

 

 

 

 

לפרטים נוספים כנסו 

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: אסף אמברם
ממרח השחר העולה
צילום: אסף אמברם
מומלצים