שתף קטע נבחר

הזאר: "עדיף להפסיד עם בלגיה מאשר לנצח עם נבחרת צרפת הזו"

אחרי ההפסד 1:0 בחצי גמר המונדיאל, בנבחרת בלגיה מתחו ביקורת על סגנון המשחק של הצרפתים. קורטואה: "צרפת לא עשתה כלום, רק התגוננה. הפסדנו ליריבה שלא יותר טובה מאיתנו, כבר היה עדיף להפסיד לברזיל". גריזמן: "זה הזכיר לי את המשחקים של אתלטיקו מדריד"

באדיבות כאן 11 - המשדר הרשמי של מונדיאל 2018. שידורים חיים, תקצירים, סטטיסטיקות ועוד מחכים לכם ממש כאן >

 

"לא ניתן לעמוד בפניהם". ב"לאקיפ" חגגו את העלייה השלישית בהיסטוריה של נבחרת צרפת לגמר המונדיאל לאחר הניצחון 0:1 על בלגיה בחצי הגמר בסנט פטרסבורג. השחקנים של דידייה דשאן יתמודדו ביום ראשון במוסקבה מול המנצחת בחצי הגמר השני בין אנגליה לקרואטיה. "הראש בכוכבים", נכתב בשער העיתון הצרפתי. "הודות לשער של סמואל אומטיטי, צרפת יכולה להיות שוב אלופת העולם, 20 שנה אחרי הזכייה הראשונה בתואר".

 

דידייה דשאן חגג בסיום: "זה הישג יוצא מהכלל ואני שמח מאוד בשביל השחקנים. אני מסיר את הכובע בפניהם. הם צעירים, אבל הראו אופי ומנטליות. היה משחק קשה, אבל כבשנו שער טוב. עבדנו קשה בהגנה ולדעתי יכולנו להבקיע עוד שער אחד בסיום. אני מסיר את הכובע בפני הבחורים ובפני הצוות שלי, הם הביאו לנו הרבה גאווה".

 

חגיגות בפריז אחרי הניצחון
 
 
אנטואן גריזמן: "אני מאוד מרוצה מהמשחק שהחברים שלי הציגו. התגוננו היטב וכבשנו שער אחד ממצב נייח, כמו שקורה במשחקים של אתלטיקו מדריד. זה כיף גדול וזה מדהים לראות איך אנשים שמחים בזכותנו. זו המטרה שהצבתי לעצמי מאז תחילת העונה ואני מקווה שננצח גם בגמר".
 
אנגולו קאנטה: "זו הנאה גדולה וגאווה גדולה. היה משחק חשוב והצלחנו להבקיע בו ולנצח. זה עדיין לא נגמר ונצטרך להיות מרוכזים במשחק האחרון. הכל יתחיל מחדש ונבוא לנצח. אנחנו שמחים שגרמנו לאוהדים להיות כל כך גאים בנו. הטורניר הזה נהדר מבחינתנו וזה מה שחשוב ואני מקווה שנשמח גם אחרי הגמר".
 
 

 

קורטואה: "צרפת שיחקה אנטי כדורגל"

שוער נבחרת בלגיה, תיבו קורטואה, התאכזב: "צרפת לא עשתה שום דבר, ממש אנטי כדורגל וזו בושה לכדורגל שלא ניצחנו. זה מתסכל, כי הם רק התגוננו וכבר היה עדיף להפסיד לברזיל. גריזמן ואמבאפה מאוד מהירים ותמיד היה לנו קשה עם זה. היו לי כמה הצלות, אבל הם לא הגיעו להרבה הזדמנויות. שיחקנו נגד נבחרת שלא יותר טובה מאיתנו וגם התגוננה מול אורוגוואי וניצחה אותה רק בזכות שער מבעיטה חופשית וטעות של השוער".

 

"הפעם לא כבשנו מההזדמנויות הקטנות כמו שקרה נגד ברזיל. החלום לזכות בגביע העולם נגוז, אבל עדיין אנחנו יכולים לזכות במקום השלישי ואם נעשה את זה זה יהיה ההישג הטוב ביותר בהיסטוריה של בלגיה", הוסיף השוער. חברו של קורטואה מצ'לסי, אדן הזאר, גיבה אותו: "אני מעדיף להפסיד עם בלגיה מאשר לנצח עם נבחרת צרפת הזו".

 

צילום: רויטרס
תיבו קורטואה. היה מתוסכל מהצרפתים (צילום: רויטרס)

 

צילום: AFP
רוברטו מרטינס ורומלו לוקאקו (צילום: AFP)

 

מאמן נבחרת בלגיה, רוברטו מרטינס: "שער ממצב נייח עשה את ההבדל. המשחק היה צמוד והיה צריך קצת מזל מול השער כדי להכריע אותו. הגישה של השחקנים הייתה מצוינת ואי אפשר לבקש מהם יותר. עשינו כמיטב יכולתנו ורק נבחרת אחת יכלה לנצח. נותר לנו משחק אחד (בשבת, על המקום השלישי) וחשוב שנסיים בצורה חיובית כי לא מגיע לשחקנים האלה לעזוב את המונדיאל בטעם מר".

פורסם לראשונה 10.07.18, 23:39

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אדן הזאר
אדן הזאר
צילום: EPA
מומלצים