שתף קטע נבחר

אש במפעל ביבנה: מבנה תעשייתי נשרף כליל

הדליקה פרצה במפעל לכלי בית באזור התעשייה בעיר מסיבה שטרם התבררה. הצוותים פעלו מניעת התפשטות האש במקביל לפעולות הכיבוי. לא דווח על נפגעים

 

השריפה במפעל ביבנה (צילום: דוברות כבאות והצלה מחוז מרכז, אביבית צנטי)

 

שריפה גדולה פרצה אמש (יום ו') במפעל לכלי בית ברחוב הירמוך באזור התעשייה ביבנה. מרשות הכיבוי נמסר כי המבנה בן שתי קומות נשרף כליל. 17 צוותים פעלו למניעת התפשטות השריפה במקביל לפעולות הכיבוי. לא ידוע על נפגעים באירוע. נסיבות הדליקה טרם התבררו.

 

צילום: דוברות כבאות והצלה מחוז מרכז
השריפה ביבנה (צילום: דוברות כבאות והצלה מחוז מרכז)
צילום: אביבית צנטי
(צילום: אביבית צנטי)
צילום: אביבית צנטי
(צילום: אביבית צנטי)
צילום: אביבית צנטי
(צילום: אביבית צנטי)

לוחמי האש ממחוז מרכז הסתייעו בצוותים נוספים ממחוז דרום וממחוז דן. עשן סמיך היתמר ברחבי האזור וגולשים רבים דיווחו כי השריפה נראתה היטב מכיוון כביש 4.

 

ביום ראשון האחרון פרצה שריפה במלון "לאונרדו קלאב" בטבריה והוא פונה מכל אורחיו. שלושה בני אדם נפגעו קל משאיפת עשן. הדליקה החלה בחדר האוכל של המלון - והעשן התפשט לשאר הקומות. כוחות כיבוי רבים השתלטו על האש. האורחים הועברו למלונות אחרים של אותה רשת בעיר.

 

פורסם לראשונה 13.07.18, 23:32

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
השריפה ביבנה
השריפה ביבנה
צילום: דוברות כבאות והצלה מחוז מרכז
מומלצים