שתף קטע נבחר

פיצ'ר חדש ב"גוגל מפות": הודעה לפיצוצייה הקרובה

גוגל מוסיפה לאפליקציית הניווט שלה יישום ניסיוני חדש בשם "הודעות", המיועד לתקשורת עם בתי עסק בסביבת המשתמשים. התכונה תסייע למשתמש להשיג מידע ספציפי מחנות או חברה שאי־אפשר למצוא באינטרנט. הרעיון הוא לתקשר איתן ישירות, וכך לייעל את הניווט.

 

עם הלחיצה על הפקודה "הודעות" בתפריט הצד, נפתח חלון שאמור להציג אייקוני מסעדות, חנויות, בתי קולנוע ועוד עסקים בסמוך. ניתן ללחוץ על סמל של מסעדה ולשאול אם יש שולחן פנוי, להזמין עוגת יום הולדת בדרך לקונדיטוריה, או לבדוק אם בחנות הנעליים קיימת המידה שלכם בדגם מסוים. התכונה כבר שולבה, באמצעות עדכון, בחלק מהמכשירים בישראל ובעולם באופן ניסיוני, והיא מופיעה כ"הודעות" בתפריט.

 

עסק שרוצה הודעות כאלו יוריד Google My Business מגוגל פליי או אפסטור, יירשם ויפעיל את השירות חינם. האפליקציה תאפשר להישאר בקשר עם לקוחות גם כשאלה בתנועה. אבל זה יעבוד רק אחרי שבתי העסק יפעילו אותה: לפי בדיקה אתמול בכמה אתרים בגוש דן, החלונית עדיין ריקה.

פורסם לראשונה 02.01.19, 19:50

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים