שתף קטע נבחר

נסענו עם מזוודה מתקפלת

המוצר: מזוודת עלייה למטוס (טרולי) FLEX של חברת רולינק שמתקפלת לעובי מינימלי של 5 ס"מ בלבד, שוקלת רק 2.1 ק"ג ומכילה יותר מ־40 ליטרים של כבודה כשפותחים אותה.

 

הקיפול של הטרולי מאפשר לאחסן אותה בקלות ולקחת אותה כמזוודה נוספת בתוך מזוודה בינונית או גדולה לקניות שתעשו בחו"ל. החלקים הקשיחים עשויים פוליפרופילן איכותי, למזוודה שני גלגלים, ידית טרולי וכיס חיצוני.

 

מחיר: 249 שקל. במשביר לצרכן.

 

דני: "הופתעתי מנתוניה כשהיא 'סגורה', דבר שחוסך מקום בארונות כשאנחנו לא נוסעים. החזית הקדמית והאחורית קשיחות וכיוון שעובי המזוודה משתנה לפי כמות הבגדים שתשימו בה, היא מתאימה לכל חברות התעופה. יכולתה של המזוודה להתקפל לגודל מינימלי מאפשרת לקחת אותה כמזוודה נוספת, מקופלת במזוודה הגדולה. בבדיקה שלי התברר שהיא גמישה ביכולת הקיבול שלה וחזקה מאוד (השלכתי אותה לגובה, כשהיא מלאה והיא עמדה במשימה). חבל שאין אפשרות לנעול אותה".

 

אסי: "נסעתי עם המזוודה לחו"ל כשהיא מקופלת בתוך מזוודה גדולה יותר. זה פתרון מצוין שמאפשר לפתוח אותה אחרי הקניות וחוסך כסף (לא צריך לשלם על מזוודה בהלוך). היא נוחה וגמישה ומאפשרת לדחוף אליה לא מעט דברים, ומצד שני קשיחה ושומרת על הציוד. המחיר משתלם".

 

גלית: "מזוודה חמודה ונוחה והיתרון הגדול שלה היה באחסון. היא מתקפלת והופכת דקה מאוד ואפשר לאחסן אותה בארון הבגדים מבלי שתתפוס מקום כמעט".

 

שורה תחתונה: הנסיינים התלהבו, וגם המחיר אטרקטיבי.

פורסם לראשונה 12.03.19, 19:15

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים