שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות

    טעים ובריא: פשטידת ברוקולי עשירה

    פשטידות זה רק למבוגרים? חן לוינשטיין מכינה פשטידת ברוקולי, שהילדים ישמחו לעזור להכין וגם לאכול. בתיאבון!

    בשיתוף תנובה

     

     

     

    פשטידת ברוקולי

     

    רכיבים:

    1 חבילה (800 ג') ברוקולי מוקפא מופשר במשך כחצי שעה

    2 כפות שמן

    150 גרם (1.5 כוסות) פתיתי גבינה צהובה 28%

    100 גרם (1 כוס) בולגרית 5%

    150 גרם (1.5 כוסות) פתיתי מוצרלה

    2 מכלים (500 מ"ל) שמנת לבישול 15%

    5 ביצים

    1/4 כפית אגוז מוסקט טחון

    מלח, פלפל שחור גרוס

     

    אופן ההכנה:

    מחממים את התנור ל-180 מעלות

    מפזרים את פרחי הברוקולי בתבנית ומברישים בשמן

    מפזרים למעלה את הגבינות

    טורפים את שאר המרכיבים בקערה ויוצקים לתבנית

    אופים 40-50 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.

    מצננים 15 דקות לפני ההגשה כדי לאפשר לפשטידה להתייצב

     

    בשיתוף תנובה




     

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: אינטרוויזיה
    פשטידת ברוקולי
    צילום: אינטרוויזיה
    ד"ר רק שאלה
    מחשבוני בריאות
    פורומים רפואיים
    מומלצים