שתף קטע נבחר

סבא אבא זלמן

יום העצמאות הפך כידוע זה מכבר לחג המנגלים הרשמי. אז לא מפתיע שבשני הסניפים של "הבשרים של זלמן" החליטו לתגבר את הצוותים

 

בשיתוף המחלקה המסחרית

 

 

הבשרים של זלמן ()
הבשרים של זלמן

הבשרים של זלמן ()
הבשרים של זלמן

יום העצמאות הפך כידוע זה מכבר לחג המנגלים הרשמי. אז לא מפתיע שבשני הסניפים של "הבשרים של זלמן" (האחד ביפו, והשני בקניון G היוקרתי הניצב בלב מתחם המגדלים בצפון תל-אביב) החליטו לתגבר את הצוותים לקראת היום הממשמש, בו נחגוג את עצמאותנו בפעם ה-71. וכך, לפני שעם ישראל מסתער על המדפים והמקררים ולפני שהוא פוצח בנפנוף, נערכים ב"הבשרים של זלמן" בכוחות מתוגברים, כדי שיוכלו לספק שירות משובח ומסור – וכך כל לקוח ולקוחה יקבלו את היחס הכי אישי שאפשר.

 

הבשרים של זלמן ()
הבשרים של זלמן

 

ואם מדובר ביום העצמאות, אז אי אפשר בלי קצת שיעור היסטוריה, רגע לפני שנתעמק בחגיגת הבשרים: בשנה הבאה יחגגו אנשי "הבשרים של זלמן" יום הולדת 60 (!) לקצביה הראשונה שהקים סבא אבא זלמן בשנת 1960 ביפו. מאז אותו תאריך היסטורי וחלוצי, הידע והסודות הכמוסים ביותר של הטיפול בבשר עוברים בעסק המשפחתי מדור לדור.

 

ב-1998, החליטו משה גלקופ בנו של זלמן ומוטי חי חתנו של זלמן, לאחד כוחות. וב-20 השנים שחלפו מאז, הם רק מבססים את המותג. שני הסניפים בהנהגתם הפכו למקדשים עבור הקרניבורים, שנהנים לעלות אליהם לרגל ולהצטייד בתוצרת טרייה ומוקפדת. כמו כן הצמד מספק בשרים כחול לבן איכותיים: פרות, טלאים ועופות - למסעדות מובחרות בתל אביב והמרכז.

 

הבשרים של זלמן ()
הבשרים של זלמן

 

אז מה הסוד ההצלחה של הזלמנים? בזכות המומחיות והטיפול המיוחד בבשר הטרי – הפירוק והיישון הנכון של נתחים מובחרים נערך במשך 50 יום במקררי יישון מקצועיים ברמה הכי גבוה שיש. מומחיות נוספת, שמאוד רלוונטית ליום העצמאות היא התמקדות בנושא הבשרים על האש, מהטיפול בבשרים – קבבים מסוגים שונים (בלקני, רומני, עיראקי, פיסטוק), המבורגר, שיפודים, נקניקיות ואפילו קישקע, ועד הכנת מוצרים ייחודים שהופכים את החוויה למסעירה וטעימה יותר.

כמו כן, הקצבים שעובדים בעסק עוברים הכשרה מקצועית במשך 6 חודשים עד להגעה לרמה המקצועית הנדרשת. וכמובן אי אפשר שלא לדבר על היחס האנושי, המקצועי והסבלני שהופך את הלקוחות ליותר ממרוצים. הלקוחות ושפים ידועים שמחים גם לקבל עצות מצוות המומחים של המוסד הוותיק והמיומן.

אגב, במהלך הביקור ב"הבשרים של זלמן", לא תוכלו שלא לצרף עוד מוצרים לסל הקניות – הסניפים מאפשרים לרכוש מבחר נאה ועשיר של יינות, תבלינים, שמנים, מעדנים, רטבים וכלי עבודה.

 

 

הבשרים של זלמן ()
הבשרים של זלמן

לטובות לקוחות עסוקים או כאלה שמתעצלים לצאת מהמטבח, כוננו קברניטי "הבשרים של זלמן" אתר אינטרנט מכירתי, שמספק את ההזמנות בעזרת משלוחים עד לבית הלקוח. האטליז המקוון מציע רכישה של בשר בקר, טלה, עוף, הודו, ברווז וכמובן נתחים מוכנים לנפנוף. באמצעות האתר אפשר להזמין במסגרת המשלוחים הביתה, לא רק בשרים, אלא גם את שאר המוצרים.

כדאי גם להציץ בפייסבוק ובאינסטגרם של המותג: הם שופעים תמונות מעוררות תיאבון ומתכונים מסקרנים, והכל מוצג בהומור ובאסתטיקה. אחרי הגלישה, אין מצב שלא תקפצו לאחד הסניפים, או תזמינו באמצעות האתר את הבשרים והמוצרים של זלמן. דבר אחד בטוח, חגיגות המנגל השנה יהיו הודות לזלמנים עסיסיות, כייפות, חורגות מהשגרה וטעימות במיוחד.

 

הבשרים של זלמן, שדרות ירושלים 20, יפו; ניסים אלוני 10, קניון G, תל-אביב. 03-6829671.

 


פורסם לראשונה 02/05/2019 11:55
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים