אחיות ונהנות: בלה וג'יג'י חוגגות בביקיני
דוגמניות העל והאחיות הלוהטות, בלה וג'יג'י חדיד, קפצו לחופשה מפנקת במיקונוס וסיפקו לצלמי הפפראצי המאושרים שלל תמונות שלהן חוגגות את החיים בביקיני קטן במיוחד. פאן!
בזמן שכוכבות "המרוץ למיליון", טיה ופיי, נאלצות להסתפק ברביצה על חופי תל אביב, יש כאלה שיודעות איפה השמש הטובה באמת נמצאת, וכמובן שאנחנו מדברים על האחיות הלוהטות, ג'יג'י (24) ובלה (22) חדיד, שקפצו לחופשה מפנקת במיקונוס, יוון. בהחלט, חיות את החלום ולא נותנות לחום הכבד להפריע.
אתמול (א'), בזמן שאנחנו נמעכנו על הספה ושמחנו על כך שיום ראשון מאחורינו, האחיות לבית משפחת חדיד עלו על ביקיני קטן, ממש קטן, ויצאו לתפוס קצת צבע (ו-ויטמין D), בזמן שהן חגגו את יום הולדתה של אחותם הגדולה, אלנה חדיד (34), אתם זוכרים - זו שמנהלת רומן עם מעצב שיער ישראלי מפתח תקווה. לראות ולאכול את הלב.
צילום: Mega
מומלצים


