שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות

    המבורגר כזה עדיין לא טעמתם

    איזו מנה הצליחה לשבור את גבולות ה״סטריט פוד״ ולהפליג אל עבר הפיין דיינינג? מה אפשר להזמין גם במסעדות שף וגם במזללות, גם ברשתות וגם בבתי קפה? התשובה לכל השאלות הללו היא המבורגר ו״רובן״ הוא שחקן חדש (חדש ישן אם לדייק) שעומד לשנות את חוקי המשחק

     

     

    הם נמצאים בכל מקום ומוגשים בכל בית אוכל, דיינר, מסעדה. המבורגרים הפכו בשנים אחרונות למאכל הכי מדובר בקרב פודיז. קציצה עסיסית בתוך לחמנייה ששוברת שוב ושוב את כל גבולות הדמיון עם הרים של תוספות יצירתיות מעליה או לידה ועם שילובים חדשים ומסקרנים של נתחי הבשר מהם היא עשויה. אנחנו דורשים ריגוש וחידוש והעולם הקולינרי דואג לספק את אשר נדרש.

    ״רובן״ הוא שחקן חדש שנכנס לתמונה והוא מציע את מה שלא היה כאן קודם רשת המבורגרים בשילוב בשרים מהמעשנה עם טכניקות של מסעדת שף. כל הטוב הזה קורה בתוך מסעדה מעוצבת עם אווירה קלילה שמתאימה גם לבילוי משפחתי של אמצע השבוע. זהו קונספט המחבר בין המבורגר למעשנה שמהווה חידוש מרענן וחכו שנגיע לדבר על הקציצה העסיסית ועל התוספות המעושנות שמגיעות מעליה.

     

    חומר הגלם הוא הכוכב הראשי ובראש כל מטבח עומד שף

    בעולם הגדול כבר הבינו מזמן שגם בקציצה המוגשת בתוך לחמנייה צריך להשקיע. ״רובן״ לקחו את הרעיון הזה צעד אחד קדימה על מנת להכיר לנו הישראלים שיודעים להעריך איכות, מהו המבורגר שף מהדור החדש, כזה שמגיע גם עם טעמי עישון. זו הסיבה שמאחורי כל מנה שיוצאת מהמטבחים של רובן תוכלו למצוא שפים בעלי רזומה המתאים למסעדות עילית בארץ.

     

    ״רובן״ היא רשת מזן אחר גם כי בכל אחד מסניפיה פועלת מעשנה שבה מעושנים הבשרים מהם מכינים את הבשר. התוספות שאפשר להערים מעל, כמו למשל אסאדו מפורק או קורנדביף גם הם עוברים עישון. ההקפדה על חומרי הגלם ב״רובן״ היא ברמה של מסעדות עלית. זה בא לידי ביטוי בבשר שממנו מייצרים את הקציצה ובמנות שמרכיבות את התפריט העשיר הכולל כבד אווז למנה ראשונה עם קרם לוטוס ושורט ריב או עוף המבושל בוואקום (סו-וויד) למנה עיקרית. ובל נשכח, גם בצ׳יפס משקיעים ב״רובן״ ומגישים צ׳יפס שעשוי מתפוחי אדמה טריים בלבד שחתוכים במקום.

     

    למעשה, כיום, רובן היא רשת המסעדות היחידה בארץ שבה אפשר לטעום המבורגר עם טעמים מובהקים של עישון. האתגר ברור, שמירה על רמה זהה בכל הסניפים אינה משימה של מה בכך, בטח לא ברשת שצומחת להיות המתחרה של רשתות ההמבורגר הגדולות. רשת רובן שמה לה למטרה להביא לנו בשורה קולינרית חדשה וזה עוד לא הכול, כי מעבר להמבורגר שעליו נרחיב תכף, ״רובן״ מציעים גם חוויה חדשה וזה משהו שלא תוכלו שלא להתאהב בו.

      

    הקציצה והאווירה

    המסעדות ברשת רובן מעוצבות עם הרבה עץ ואזורי ישיבה שונים ויש בהן אווירה של סטייק האוס כזה שבו אין צורך בלבוש אלגנטי או במשכנתא על מנת ליהנות מארוחה טובה.

     

    עכשיו בואו נדבר על העיקר, מנת הדגל של הרשת, ההמבורגר! נדמה כי כבר ראינו הכול וקשה להפתיע אותנו בכל הקשור לקציצה בתוך לחמנייה אבל ״רובן״ עושים את זה ובגדול כי הרשת מציעה קונספט בורגר שעשוי מבשר מעושן. המבחר כולל אסאדו בורגר, mighty burger ממולא בראגו בריסקט מעושן, קורנבורגר שמשלב בין קורנדביף ובקר וגולת הכותרת בשם ״כריך קומות״ שהוא מנת הדגל הבלעדית לרשת ״רובן״. מדובר על כריך עם 2 קומות של בשר. כזה דבר טרם טעמתם, בקומה אחת תמצאו הר של קורנדביף מוקפץ עם ברביקיו ובקומה השנייה ההמבורגר עצמו. זה מרהיב, ג׳וסי, חדשני והכי חשוב טעים באופן בלתי מוסבר.

     

    אז שלא תגידו שלא ידעתם, ברובן מביאים את המהפכה בקונספט מסעדות ההמבורגר בישראל. זו הרשת היחידה שמעשנת בשרים ונתחים על בסיס יומי, בראש כל מטבח עומד שף מקצועי, בכל המטבחים משתמשים בחומרי גלם טריים ואיכותיים ולא פחות חשוב הם נקיים מממרחים תעשייתיים המכילים חומרים משמרים או צבעי מאכל ובסופו של דבר זו גם רשת מסעדות המאפשרת לאורחים להרגיש כמו במסעדת בשרים בארה"ב אבל במחירים שפויים. כיף לראות שקמה בישראל רשת מסעדות המבורגרים חדשה שמביאה את החידושים הכי חמים בעולם הקולינריה על מנת לשדרג ולחדש לנו.

     

     

    לפרטים נוספים - הכנסו>>

     

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים