שתף קטע נבחר

הכירו את טריילג׳קטורי

סטארטאפ השבוע שלנו בשיתוף ״מפת הסטארטאפים הישראלים בניו יורק״ מסייע לחולי סרטן בנגישות לטיפולים חדשניים. הישראלים שמאחורי הרעיון ענו על השאלון שלנו

טריילג׳קטורי פותרת בעיה בוערת עבור חולי סרטן: חוסר משווע בנגישות לטיפולים חדשניים ומתקדמים עבור מחלתם בעזרת פלטפורמה מבוססת בינה מלאכותית המאפשרת לחולי סרטן לאתר מחקרים קליניים וטיפולים מתקדמים מותאמים אישית. השירות מוצע לחולים בחינם

 

מייסדים: צביה באדר, אביטל גזיאל, נעם גבע וגיא גילדור

שנת הקמה: 2018

שנות עבודה בניו יורק: שנתיים

מספר עובדים בניו יורק: 5

 

איך נולד הרעיון?

צביה באדר, מנכ"לית החברה היא cancer survivor בעצמה. היא חוותה על בשרה את הקשיים הכרוכים באיתור טיפולים מתקדמים עבור המחלה והבינה את הפוטנציאל העצום ביצירת פלטפורמה שתחבר בין חולי סרטן לבין כל אותם גופים המחפשים חולים בנרות עבור המחקרים הקליניים שלהם. צביה איגדה סביבה את שאר המייסדים, כל אחד מגיע עם תחום התמחות משלים עבור פלטפורמה מורכבת ושאפתנית שכזו. כל השאר היסטוריה.

 

מה היו הצעדים הראשונים שהפכו רעיון טוב להקמת סטארטאפ?

הרבה שיחות גישוש ראשוניות עם מומחים רבים מהתחום על מנת להבין אם הרעיון ״מחזיק מים״ גם ברמה העסקית והטכנולוגית. הפידבק היה כל כך חיובי והיישום הראשוני- מוצלחת מה שדרבן אותנו לעזוב הכל וללכת על זה!

 

לו הייתם מתחילים מהתחלה, מה הייתם עושים אחרת?

אנחנו עדיין בהתחלה

 

יגדי ()
ממייסדות החברה. באודר וגזיאל

 

מה הייתה נקודת המפנה, המהלך שאחריו החלה הנסיקה האמיתית?

לאחרונה חתמנו כמה הסכמים אסטרטגיים משמעותיים מאוד עם מספר חברות פארמה וארגוני בריאות פה בארה״ב. מאז אנחנו במומנטום עם היזון חוזר חיובי וצומחים במהירות רבה. אנחנו שמחים על כל מאוד, כי בסופו של יום העסק שלנו הוקם על מנת להציל חיים ולתת תקווה ואופק טיפולי לאנשים בתקופה המאתגרת והקשה בחייהם.

 

יגדי ()
נעם גבע וגיא גילדור.

 

מדוע בחרתם להעתיק את הלוקיישן דווקא לניו יורק?

צביה באדר ואביטל גזיאל מתגוררות בניו יורק כבר יותר מעשור, כך שזה אך טבעי שהחברה תוקם פה. יש לטריילג׳קטורי משרדים בתל אביב, שם יושב צוות הפיתוח. בנוסף, התעשייה הפרמצבטית ממוקמת בחוף המזרחי ורוב המחקרים הקליניים באונקולוגיה ממוקמים בארה״ב, כך שרוב המשתמשים במערכת הם אמריקאים וכמובן שהפיתוח העסקי הוא פה. למען הסר ספק, אנחנו בהחלט תומכים גם בחולים ישראלים המתגוררים בישראל. למרות שאנחנו חברה אמריקאית, הקשר הישראלי חזק ונשמר באדיקות.

 

 

מתי להערכתכם הוא הטיימינג הנכון להגיע לעיר?

ברגע שרוצים להתחיל להגדיל את בסיס הלקוחות והביזנס הוא פה- צריך להגיע לפה.

על מנת להצליח. יש צורך לחיות בתוך האקוסיסטם שלך, לדבר את אותה השפה. זה עוזר להסיר מכשולים משמעותיים מבוססי גאוגרפיה או תרבות עסקית.

 

האם מחפשים עובדים?

תמיד!

 

כמה גייסתם?

2.7 מיליון דולר

 

www.trialjectory.com

 

 

מפת הסטארטאפים הישראלים בניו יורק מאגדת בתוכה כ-350 סטארטאפים ישראלים והוקמה על ידי גיא פרנקלין. למפת הסטארטאפים המלאה:

WWW.IsraeliMappedinNY.com

 

 

 

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים