טעים על גלגלים
גמזו, גמליאל, קמחי ואהרוני חברו ליזמית הקולינרית אפרת אנזל, שהיא אחראית הקריאיטיב המקומית של ענקית הוודקה "גרייגוס", ומשתתפים לצד עוד שפים מובילים במיזם חדש "גרייגוס דרים טורס".
אנזל מיפתה את הברים והמסעדות בתל־אביב, ירושלים וחיפה ובנתה מסלולי טעימה שעוברים בין מוקדי אוכל וקולינריה בערים הללו. בכל אחד מהמסלולים יעבור מיניבוס ובו גרגרנים תאבי מזון שייפגשו עם השפים המקומיים ויטעמו מהמנות לצד קוקטייל מיוחד על בסיס גרייגוס שיתאים לכל מנה.
"החשיבה היא לייצר חוויה שסועד לא יכול לחוות לבד, ובמקום לאכול במסעדה אחת, בעצם להתגלגל בין מספר מקומות שיש להם אותו כתב יד קולינרי", אומרת אנזל (בצילום). בכל מסלול ימתינו לסועדים חמישה שפים שכל אחד ימשיך לבשל בסביבה הטבעית שלו, כאשר בתל־אביב יתקיימו ארבעה סיורים, ובירושלים ובעיר התחתית בחיפה סיור אחד. והמחיר? 240־360 שקלים לסיור לאדם. לפרטים ולהרשמה: ggdreamtours.co.il.
