שתף קטע נבחר

מבשלים יותר בחודשים האחרונים? גלו, מה הופך את מעבד המזון שלכם לסו-שף המושלם

החודשים האחרונים הובילו רבים מהישראלים למטבח – עובדים הנמצאים בחל"ת, כאלו שהתחילו לעבוד מהבית, וכל מי שאימץ את תחביב הבישול והאפייה בתקופה בה חששנו לגעת בלחם בסופרמרקט. על מנת לשדרג את המקצועיות והנוחות ולקצר זמן של שהייה במטבח, כדאי לכם להכיר לעומק את היתרונות, היכולות והשימושים של הדגמים החדשים של Magimix, מעבד המזון המוכר שמציע מגוון שימושים עצום ואיכות שאין דומה לה. מה הופך אותו לסו-שף המושלם?

טרנד הבישול הביתי התחיל הרבה לפני 2020, אבל אין ספק שהוא קיבל דחיפה משמעותית בעקבות התקופה המאתגרת של החודשים האחרונים, שאילצה אותנו להישאר הרבה יותר זמן בבית. בין אם מדובר בזמן פנוי בחל"ת, מעבר לעבודה מהבית, או תחביב חדש כדי למלא את הזמן הפנוי שנוצר - כל בשלן מתחיל ובשלנית מתקדמת צריכים את העוזרים הטובים ביותר לצידם. עבורם, Magimix הוא הרבה מעבר למעבד מזון - מדובר במוצר חיוני שמקל על הכנת האוכל, חוסך זמן ומביא לתוצאות מצוינות במטבח.

 

מהם השיקולים החשובים ביותר בבחירת מעבד המזון הבא שלכם? ומה הופך את Magimix לבחירה המועדפת בקרב חובבי בישול ועד אנשי מקצוע מובילים?

 

  (צילום: ניופאן)
(צילום: ניופאן)

מגוון שימושים במכשיר אחד - חוסך מקום, עלויות וטרחה

אחד היתרונות הבולטים ביותר של מעבד המזון של Magimix, הוא מגוון השימושים הטמונים במכשיר אחד, יעיל ומעוצב.

 

למעבדי המזון של Magimix שימושים מגוונים ביותר, שמתאימים לכל סוגי הבישול. המכשיר יודע לחתוך בכל עובי חיתוך, לפרוס בכל עובי, לחתוך לקוביות, להקציף, לחתוך למקלות, לערבל עד מחית חלקה. בעזרת אביזרים נלווים נוספים, אפשר להפוך אותו למסחטת מיצים ולפורס ספירלות מירקות ופירות.

 

עבור כל חובבי האפייה, כדאי לדעת שה-Magimix יודע ללוש בצקים, כולל בצק שמרים. טכניקת לישה דינאמית מבטיחה תוצאות מעולות ואחידות בכל פעם מחדש.

 

  (צילום: ניופאן)
(צילום: ניופאן)

המכשיר מגיע עם שלוש קערות בגדלים שונים: Mini להכנת כמויות קטנות כמו רטבים או חלמון יחיד, Midi לגירור ופריסה של ירקות, וקערה עיקרית (Main) המיועדת לכמויות גדולות. בעזרת פתח כניסה רחב במיוחד, ניתן להכניס אליו ירקות במאוזן ולקבל פרוסות גדולות ואחידות, המאפשרות יצירתיות ורעיונות חדשים בכל מנה.

 

בין האביזרים הנוספים המגיעים עם המכשיר: טבעת להכנת רטבים משובחים, בלילה אוורירית לפנקייק או שייק טעים וטרי, ומקציף ביצים לקצפת מושלמת, פבלובה או סופלה עוצר נשימה.

 

אל תתפשרו על עוצמה, איכות ושקט נפשי

מעבדי המזון של Magimix, המיוצרים בצרפת, נמצאים במטבחים ברחבי העולם כבר עשרות שנים, בהן צברו מוניטין של מכשיר איכותי, יעיל, ואמין מאין כמותו.

 

מנוע האינדוקציה בדגמים החדשים מבטיח שילוב של שקט ועוצמה, לצד אחריות בלעדית של 30 שנה על המנוע, מה שנותן שקט נפשי לאורך שנים. Magimix הוא המכשיר שתעבירו בגאווה רבה לדור הבא של הבשלנים.

 

הלהבים מפלדת אל חלד חותכים וקוצצים את המרכיבים העדינים והקשים ביותר במקצועיות. כל הסכינים והדיסקיות הם מבית Sabatier הצרפתית, המייצרת סכינים איכותיים מ-1810.

 

  (צילום: ניופאן)
(צילום: ניופאן)

מוביל במבחן ההשוואה - Magimix הוא 'המקצוען' של מבחן הקוצצים הגדול

המעבד של Magimix מככב גם במבחני ההשוואה. במבחן מקיף שנערך על ידי ידיעות אחרונות בחודש מאי האחרון, הוגדר מעבד המזון של Magimix בתור 'המקצוען' שבין המכשירים שנבדקו. במבחנים השונים (מבחן הסלט הישראלי, גירוד הגזר ועד מבחן הכרוב, הצ'יפס ומבחן הנוחות), המעבד קיבל את ממוצע הציונים הגבוה ביותר.

 

על פי עיתונאית ואושיית מדורי הצרכנות והגאדג'טים שושנה חן שבחנה את המכשירים, ה-Magimix התגלה בתור כלי עוצמתי ומהיר, עם מגוון שימושים וארגונומיה משובחת. אפילו ספר ההוראות זכה לשבחים על הדיוק, הבהירות והמתכונים הנכללים בו.

 

  (צילום: ניופאן)
(צילום: ניופאן)

לא כל מעבד מזון הוא Magimix

עבור מרבית הישראלים, 'מג'ימיקס' הוא כינוי לכל מעבדי המזון בשוק, אבל חשוב לזכור שלא כל מעבד הוא Magimix. המכשיר המקורי מציע פתרון יעיל עבור כל מי שרוצה להקל על תהליך הבישול, לחסוך זמן יקר ולהוציא מנות טעימות ומרשימות מהמטבח.

 

התקופה הנוכחית והזמן הרב במטבח קוראים לכם להצטייד בכלי שילווה אתכם במשך שנים. בין אם אתם מבשלים באופן קבוע או שאתם חדשים במטבח - אם אתם אוהבים אוכל טוב ורוצים חיים קלים יותר במטבח - Magimix הוא הפתרון המושלם למטבח שלכם.

 

כל מה שנותר לכם הוא לבחור צבע - לפרטים ולרכישת הסו-שף החדש שלכם, היכנסו>>

 

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים