צילום: Shutterstock

סילאן, סטיביה או דבש חרובים? המדריך השלם לתחליפי סוכר

בני אדם אוהבים מזונות מתוקים, אבל סוכר לבן נחשב כבר שנים לאחד מחומרי הגלם המזיקים ביותר על המדף. מה עושים? מחפשים לו תחליפים. אז מה ההבדל בין סוכר חום רגיל לדמררה, ממה מייצרים סירופ אגבה, אילו יתרונות יש לדבש חרובים והאם באמת עדיף לשתות קולה זירו במקום קולה? כל מה שכדאי לדעת על התחליפים שיש כיום בשוק ובונוס: מתכון לעוגיות מתוקות וטעימות במיוחד בלי גרם של סוכר


premuim_image

כתבה זו זמינה רק למנויי ynet+ שנהנים מגישה מלאה לפרשנויות, לראיונות בלעדיים, לכתבות ולטורים של מיטב כותבי ynet ו"ידיעות אחרונות"

כבר יש לכם מינוי? התחברו

הצטרפו עכשיו - החודש הראשון עלינו
רוצים לראות מה יש לנו להציע?