שתף קטע נבחר

השווארמה של אפרת: כמה פשוט – ככה טעים

יצאנו לדרך עם תחרות מתכוני הפסטרמה היצירתיים של זוגלובק ומתוך מאות המתכונים הייחודיים שאתם שלחתם - נבחרו חמישה זוכים

קבלו את המתכונים המנצחים, אלו שתמיד גורפים מחמאות, פשוטים להכנה ובעיקר - שמים את הפסטרמה, חומר גלם שנמצא בכל מקרר, במרכז הבמה.

 

שווארמה פסטרמות

יושבים בבית, הבטן מתחילה להציק וכל מה שמתחשק זאת פיתה חמה וטובה עם משהו מנחם בפנים. אפרת שעיבי מבני ברק, הזוכה בתחרות מתכוני הפסטרמה היצירתיים של זוגלובק עם מתכון מנצח לשווארמה פסטרמות זריזה וכייפית שגורמת ללקק את האצבעות.

אפרת שעיבי
אפרת שעיבי

כל מה שצריך לעשות זה להוציא את הפסטרמה, שגם ככה נמצאת במקרר, להניח במחבת, להוסיף טיפונת תבלינים והנה לכם מנה מושלמת שבאמת לוקחת עשר דקות הכנה.

 

הטיפ של אפרת: "אני משתמשת בפסטרמות זוגלובק מכל הסוגים. זה מה שהופך את השווארמה לעשירה. תתפרעו"

 

 

המרכיבים:

כמה שיותר בצל, יותר טוב

פטריות

פסטרמות זוגלובק מכל הסוגים

מלח, פלפל, מעט פפריקה, ניתן להוסיף תבלין לשווארמה

לאפה/פיתה/בגט

חומוס

 

אופן ההכנה:

  1. מטגנים את הבצל עד שהוא הופך זהוב. 
  2. חותכים את הפטריות לרצועות ומוסיפים למחבת. מקפיצים הכל יחד
  3. לוקחים כמה חבילות של פסטרמה זוגלובק מסוגים שונים וחותכים לרצועות
  4. מוסיפים למחבת את רצועות הפסטרמה מכל הסוגים ומערבבים הכל
  5. לוקחים לאפה/פיתה/בגט – מה שתבחרו, מורחים חומוס בנדיבות, ממלאים בשווארמה פסטרמות – והנה לכם ארוחת צהריים מפנקת.

 

לעוד מתכונים ומידע על מוצרים - לחצו כאן>>

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים