שתף קטע נבחר

אוכלים טוב בסגר

סגר הקורונה מס' 2 משנה את חיינו לבלי הכר ומוביל אותנו לאתגרים אישיים וכלכליים לא פשוטים; אבל כל זה לא אומר שצריך גם להפסיק לאכול אוכל טעים וכיפי – קבלו 3 מתכונים קלילים וטעימים, במיוחד לימי הסגר

הסגר החדש אליו נכנסנו גורם לאי שקט אצל אנשים רבים. אלו יכולים להיות הורים לילדים קטנים שמנסים להבין כיצד יעבירו את פרק הזמן הארוך בניסיון ליצור מסגרת קבועה לילדים, בעלי עסקים המודאגים מעתידם הכלכלי, קשישים בבתי אבות הנכללים בקבוצות הסיכון, ומי לא.

 

אז נכון, המציאות הנוכחית היא לא הכי ורודה אבל כל זה לא אומר שאי אפשר לנצל את המצב והשהייה הארוכה בבית לטובת הנאה מאוכל טוב, כיפי וטעים בבית, כזה שיעשה קצת נחת על הלב וישכיח מאיתנו את הסיטואציה ההזויה. אז הנה לכם שלושה מתכונים קלילים להכנה וטעימים מאוד, במיוחד לימי הסגר:

 

שקשוקה חריפה עם נקניקיות מרגז

 

מצרכים

ביצים

4 כפות שמן זית

כף פפריקה מתוקה

3-4 עגבניות טריות חתוכות לקוביות (אפשר מקולפות או קופסת עגבניות מרוסקות איכותית)

שיני שום - לפחות 10 פרוסות דק

צ'ילי חריף קצוץ דק - לפי הטעם

חצי כוס מים

4 כפות רסק עגבניות

1/2 כפית כמון

מלח / פלפל

 

   (צילום: זוגלובק)
(צילום: זוגלובק)

 

לשקשוקה חריפה:

צ'ילי חריף

נקניקיות מרגז מסדרת המחבת של זוגלובק צלויות במחבת לפי הוראות היצרן

 

לעיטור:

פטרוזיליה קצוצה דק

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים מחבת עם שמן זית.
  2. מוסיפים את השום והצ'ילי יחד עם הפפריקה והכמון ומזהיבים מעט. מוסיפים את העגבניות והרסק ומערבבים.
  3. שופכים מעל את המים ומבשלים כ-20 דקות על להבה בינונית.
  4. בודקים תיבול, מוסיפים את הנקניקיות המבושלות, מערבבים, מיצרים שקעים ברוטב ומוסיפים את הביצים.
  5. מבשלים לפי מידת עשייה אהובה, מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים.

 

כריך משפחתי ענק

 

מצרכים:

חלה שלמה

פסטרמה הודו בדבש טהור זוגלובק

סלמי איטלקי זוגלובק

כתף בקר זוגלובק

ממרחים שאוהבים : קטשופ, פסטו, חרדל, מיונז

 

   (צילום: זוגלובק)
(צילום: זוגלובק)

 

אופן ההכנה :

  1. חוצים את החלה באמצע כמו סנדוויץ' ענק
  2. מורחים ממרחים שאוהבים
  3. מניחים כמות נדיבה של פרוסות פסטרמות וסלמי בכל הטעמים
  4. מכניסים לטוסטר עד שמקבלים את המידה הרצויה של קריספיות וחותכים לריבועים - כל ריבוע הוא עולם ומלואו.

 

שניצל בורגר

 

מצרכים:

1 חב' בורגר קלאסי או ספייסי ספרדי בסדרת המחבת של זוגלובק

קערה עם קמח

קערה עם ביצה

קערה עם פירורי לחם

שמן קנולה לטיגון

 

   (צילום: זוגלובק)
(צילום: זוגלובק)

 

אופן ההכנה:

  1. טובלים את הבורגר בקמח משני הצדדים, לאחר מכן טובלים בביצה ומצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
  2. מניחים בלחמנית המבורגר עם ירקות ורטבים שאוהבים. 

 

בתיאבון!

 

כל המתכונים, לכל יום, לכל שעה, לכל אחד <<<

 

 

 

 

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים