שתף קטע נבחר

מכבי ת"א מנהלת מו"מ עם דרור חג'ג'

רכז הפועל ירושלים בשנתיים החולפות עשוי לשמש כמחליפו של יותם הלפרין, שעתידו במועדון הצהוב עדיין לא ברור. גם טריי סימונס מתקרב

עדיין לא ברור אם יותם הלפרין, שמחזיק בהצעה מפתה מאוליפיאקוס, ימשיך במכבי תל אביב, אולם מה שבטוח הוא שהצהובים כבר מכינים גיבוי למקרה שיעזוב. הרכז דרור חג'ג', ששיחק בשנתיים האחרונות בהפועל ירושלים, נמצא במו"מ עם הקבוצה, ואם לא תהיינה הפתעות הוא צפוי להסתיים עד יום חמישי.

 

 

עבור חג'ג', שגדל במחלקת הנוער של מכבי ראשון לציון לצידם של ארז מרקוביץ' וגיא קדם, מדובר בקפיצת מדרגה. לפני ירושלים שיחק הרכז, שהחל את קריירת הבוגרים באליצור בת-ים מהלאומית, גם במכבי גבעת שמואל, הפועל ת"א (שנתיים), לובן (עימה זכה בגביע הבלגי) וא.א.ק אתונה היוונית. 

 

מלבד היותו אחד הרכזים הישראלים הבכירים בשוק, חג'ג' מושך את מכבי גם בשל העובדה שהוא מחזיק בניסיון יורוליג, שם שיחק במדי א.א.ק אתונה

במשך עונה אחת. בשנתיים שלו בירושלים זכה עם הקבוצה בשני גביעי מדינה. בעונה האחרונה העמיד ממוצעים של 9.1 נקודות ו-4.7 אסיסטים ב-25 משחקים בליגת ווינר. חג'ג' ביקש היום שלא להתייחס לנושא.

 

מלבד חג'ג', מתקרב גם טריי סימונס, ששיחק בעונה שעברה בהפועל חולון, לסכם לעונה הבאה בקבוצה של אפי בירנבוים.  סימונס, שהובא לארץ על ידי עודד קטש לגליל עליון לפני כעונה וחצי, היה אחד הברגים המרכזיים במכונה החולונית, שחוללה היסטוריה וזכתה באליפות המדינה על חשבון מכבי.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
דרור חג'ג'
דרור חג'ג'
צילום: דודי ועקנין
מומלצים