שתף קטע נבחר

ורון פצוע, מקסי יחליפו מול דרום קוריאה

מאמן נבחרת ארגנטינה ייאלץ להסתדר ללא הקשר הוותיק במשחק מול דרום קוריאה. טבס הזהיר את חבריו מפארק: "הוא מסוגל לעבור בקלות את המגן שניצב מולו"

לאחר ה-0:1 הדחוק על ניגריה במחזור הפתיחה של בית ב', תפגוש מחר (14:30) נבחרת ארגנטינה יריבה לא פחות קשה בדמותה של דרום קוריאה. בפני מאמן האלביסלסטה, דייגו ארמנדו מראדונה, ניצב כאב ראש לא קטן, זאת כיוון שחואן סבסטיאן ורון, אחד השחקנים החשובים במערך שלו, צפוי להחמיץ את ההתמודדות בשל פציעה.

 

ורון בן ה-35 נפגע בשריר במהלך הניצחון על ה'סופר-איגלס' בשבת האחרונה והוחלף בדקה ה-74. הקשר הוותיק עובר בדיקות מדי יום, אולם לעת עתה מסתמן כי יחמיץ את המפגש מול חניכיו של הו-ג'ונג מו. מי שצפוי להחליפו בהרכב הוא מקסי רודריגס, שכזכור משחק בכנפיים ולא כקשר אחורי.

 

בינתיים, חלוץ האלביסלסטה קרלוס טבס, הזהיר את חבריו לנבחרת ובראשם המגן חונאס גוטיירס, מהכוכב הגדול של 'לוחמי הטאגוק', פארק ג'י-סונג, ששיתף עמו פעולה עת שיחק במנצ'סטר יונייטד.

 

קרלוס טבס: "רוצה להבקיע, אבל אסור לי לחשוב רק על עצמי" (AP) 

 

"אני מכיר אותו היטב ואנחנו חברים טובים", אמר קרליטוס והוסיף: "מדובר בשחקן

שמסוגל לעבור בקלות את המגן שניצב מולו, ואיכשהו הוא תמיד חופשי".

 

על התפקיד שלו בנבחרת אמר טבס: "אני עושה מה שדורשים ממני ומקריב את עצמי עבור הקבוצה. כמובן שאני שואף להבקיע שלושה-ארבעה שערים מדי משחק, אבל אסור לי לחשוב רק על עצמי".

 

לסיום, נתן חלוץ מנצ'סטר סיטי את דעתו באשר לתופעת הוובוזלות: "סירנות או חצוצרות - אני לא יודע איך לקרוא לזה, מקשות מאוד על התקשורת בין השחקנים. לפעמים אתה צריך לצעוק וכשאתה חסר נשימה, אתה מתעייף עוד יותר. זה מאוד מטריד".

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מקסי רודריגס
מקסי רודריגס
צילום: AP
מומלצים