בן 13 דקר נער שכתב לאקסית שלו ב-ICQ
נער "העז" להתכתב באינטרנט עם חברתו-לשעבר של נער אחר. האחרון לא אהב את זה - ויצא לנקום
מריבה על רקע רומנטי על לבה של נערה הסתיימה שוב בדקירה - אלא שהפעם הדוקרים והנדקר הם נערים בני 12 ו-13 מראשון-לציון. מצבו של הנדקר מוגדר קל והדוקרים נעצרו.
הנער שנדקר "העז" להתכתב ב-ICQ עם חברתו של אחד החשודים בדקירה. הדבר נודע לחבר שעבר והוא, לטענת המשטרה, יחד עם חברו החליטו לסגור חשבון עם הנער.
ביום שלישי הם פגשו אותו בשכונה בה הוא מתגורר, והחשוד המרכזי פנה אליו ושאל אותו מדוע התכתב עם חברתו לשעבר. הנער שנדקר אמר כי לא ידע שזה מפריע לו, ואין לו בעיה להפסיק את הקשר. הוא אף הושיט יד לעבר החשוד כדי ללחוץ ידיים.
אבל החבר לשעבר לא היה כל-כך ידידותי. הוא שלף מכשיר חד ודקר את הנער מספר פעמים בידו. החשוד השני, בן ה-12, שהיה מאחורי הנדקר, קפץ ודקר עוד פעמיים. לאחר מכן נמלטו השניים מהמקום.
הנדקר פונה לקבלת טיפול רפואי, ואולם רק למחרת אתמול אזר אומץ והתלונן במשטרה.
"לצערנו שני הנערים החליטו לפתור את הבעיה בצורה של דקירות", הסביר קצין הנוער של תחנת ראשון-לציון, פקד עופר אפרת. "מבחינתנו, ברגע שיש מקרה אלימות חמור כזה, אין משמעות לגיל של החשודים. אנחנו נפעל נגדם במלוא החומרה, מה גם שלאחד החשודים היה מעורב באירוע אלימות בעבר".
בית משפט השלום בראשון-לציון האריך את מעצרו של אחד החשודים בשלושה ימים, גם החשוד השני יובא לבית המשפט.