שתף קטע נבחר

HTC Vive הושק בישראל

חברת טאץ' גרופ משיקה בישראל את ה-HTC Vive, מערכת מציאות מדומה הכוללת מלבד המשקפיים גם חיישנים הממוקמים בחדר ומשמשים לתנועה במרחב

HTC Vive, ערכת המציאות המדומה של חברת HTC שהושקה לפני שנה, עושה את דרכה לישראל ותימכר אצל היבואן הרשמי של החברה, קבוצת Touch Group, כמו גם ברשתות הטכנולוגיות כמו באג, KSP ואייבורי. תג המחיר: כ-5,000 שקלים. מערכת ה-Vive נחשבת כמערכת המוצלחת ביותר שקיימת כיום בתחום. 

 

HTC Vive

 

המערכת כוללת מלבד הקסדה עצמה גם יחידות בסיס וחיישני לייזר הממוקמים בפינות החדר בו רוצים לשחק, המורכבות של המערכת מאפשרת לשחקן תנועה מוגבלת במרחב החדר, מכיוון שהמשקפיים עצמם, בניגוד לפיתוח שהציגה חברת אינטל בכנס CES, מחייבים שימוש במחשב. ולא סתם מחשב, חברת HTC פרסמה רשימה של דרישות מינימום לגבי המחשב שישמש לחיבור הפלטפורמה.

 

צילום: HTC
HTC Vive (צילום: HTC)

 

לקונסולה קיימים כיום מספר הולך וגדל של משחקים שונים ומעבר לשימוש בה בין כתלי הבית, ניתן למצוא את הפלטפורמה במרכזי משחקים של מציאות מדומה, כמו המרכז שסקרנו רק לפני כמה ימים שהוקם בראשון לציון. מחיר המערכת עומד בעולם על 800 דולרים, אבל בישראל, ככל הנראה בגלל מיסוי, היא תימכר ב-5,000 שקלים.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים