גילי יובל - צלחת מעופפת
"ברברי" של אסף גרניט בלונדון קוצרת תשבוחות
ה"דיילי מייל", ה"אובזרבר פוד" וגם "טיים אאוט לונדון" - שלושה חודשים בלבד מאז שנפתחה מסעדת "ברברי", השלוחה הלונדונית השנייה של אסף גרניט וקבוצת "מחניודה" הירושלמית, והיא כבר מייצרת כותרות בעיתונות המקומית, ומשאירה אבק למסעדות ותיקות ממנהגילי יובל, לונדון 15:34 , 05.09.16
סלפי של הכלב שלכם על עוגייה, הבלוגרית שאפתה לחם והסעירה את הרשת ועוד חדשות אוכל מהעולם
השף הצרפתי ז'ואל רובישון, פותח בית ספר לקולינריה, ביפן מפנקים את החתולים בארוחת שף בת 4 מנות, חובבי הפיצה בבריטניה יכולים להזמין פיצה בלחיצת כפתור בלבד, הבלוגרית שאפתה לחם והסעירה את העולם ואיך הפנים שלכם יראו על עוגייה? חדשות האוכל מסביב לעולםגילי יובל 10:55 , 28.11.15
המבורגר שוקולד שמשגע את הקנדים ועוד חדשות אוכל מהעולם
אם בשר מעובד זה מסוכן, מה קורה כשמוסיפים להמבורגר שוקולד וחמאת בוטנים? וגם: המטבח היהודי המודרני מסתמן כאחד הטרנדים החמים של השנה בארה"ב, באיטליה נשבר שיא חדש לבגט הארוך בעולם ואיך נראים קינוחים בהשראת הסדרה "מלחמת הכוכבים"? חדשות האוכל בעולםגילי יובל 10:49 , 30.10.15
פאלומר של אסף גרניט זכתה בתואר המסעדה הטובה בלונדון - ומה עוד חדש בעולם?
מסעדת פאלומר בלונדון של מחניודה זכתה בתחרות אוכל בתואר המסעדה הכי טובה בלונדון, ביל גייטס משקיע מיליונים בהמבורגר, הטכנולוגיה שמשנה טעם של מאכלים, מוצרי הדלעת שמשגעים את ארה"ב ומי רוצה לקנות ביסקוויט ששרד את טביעת הטיטאניק? סיפורי האוכל שעניינו אותנו השבועגילי יובל 08:21 , 16.10.15
לחיי העם הזה: הישגים נאים לשני ברים ישראלים בתחרויות בינלאומיות
קצת חדשות טובות: בר הקוקטיילים Imperial Craft Cocktail זכה אמש בתואר הבר הטוב ביותר במזרח התיכון ובאפריקה ודורג במקום ה-17 ברשימת הברים הטובים בעולם, ובר היין Tasting Room, השוכן במתחם שרונה בתל אביב, זכה בשבוע שעבר בפרס העיצוב למסעדות וברים במזרח התיכון ובאפריקה לשנת 2015גילי יובל, לונדון 16:22 , 09.10.15
הסטון בלומנטל חוזר - ובגדול. מה עוד חדש בעולם?
השף הסטון בלומנטל פותח מחדש את הפאט דאק בלונדון; בית קפה חדש בטורקיה בהשראת הסדרה "שובר שורות" (כולל מאפינס מת' המעוטר בגבישי סוכר!); האקדמיה של פארמה מפרסמת אזהרת מסע קולינרית לתיירים ורשת ברגר קינג מחפשת פרטנר לשלום. וגם: הסטארט אפ החדש שייצר סוכריה על מקל בצורת הפנים שלכםגילי יובל 06:53 , 20.09.15
מקרר ציבורי בספרד, חזיר בלי טיפת בשר בבריטניה ומה גרם ליפנים לשבור מסורת של מאות שנים?
סופו של הקיץ מביא איתו גם כמה רוחות של שינוי ברחבי העולם: בספרד נפתח מקרר ציבורי לרווחת התושבים ולמען צריכת אוכל נבונה יותר, ביפן מנסים להשתחרר מדעות קדומות בכל הנוגע להכנת סושי ובבריטניה התגלה כשרון פנומנלי לעיצוב פסלים באמצעות עוגות. ויש גם הישג ישראלי מרשיםגילי יובל 08:38 , 28.08.15
מקדונלד'ס מעסיקה מלצרים, בר האימוג׳י הראשון בעולם והמסעדה של סירק דה-סוליי
זה לא שישראל לא אלופה בהמצאות קולינריות גאוניות או הזויות (אבטיח בלי גרעינים, במבה, יהונתן רושפלד) אבל טעימה מסביב לעולם אף פעם לא הזיקה. טור חדש יתחקה מדי שבועיים אחר כמה מההתפתחויות הגסטרונומיות המעניינות ביותר מסביב לעולם. והשבוע: רשת מקדונלדס בדרך להפוך למסעדה בבריטניה, שיתוף הפעולה של סירק-דה-סוליי עם השפים אלברט ופראן אדרייה, המסעדה שמסתמכת על חוכמת ההמונים בקופנהאגן והבר הראשון שמאפשר לכם להזמין קוקטייל באמצעות אימוג׳יגילי יובל 09:35 , 14.08.15