רונן מדזיני יצא לסיור בשוק עם פאנג שווי הו, טבח במסעדה סינית בישראל. הם אכלו אוכל סיני ואוכל ישראלי, ודיברו על הדומה ועל השונה בין המטבח הישראלי לסיני
תה ירוק הוא המשקה הנפוץ ביותר בסין, אבל גם אלכוהול, הסינים שותים, ושותים הרבה. שגיא קופר פנה למומחית המשפחתית לענייני סין כדי לברר מה שותים ליד אוכל סיני
שרית סרדס-טרוטינו יצאה לבחור את 10 המנות הסיניות שהכי אהבנו פעם. עוף חמוץ מתוק, מרק תירס, וכמובן בננה מטוגנת. היא חזרה עם צרבת
המטבח הסיני, אחד המטבחים העשירים בעולם, לא באמת מוכר לנו. הנה טעימת אוכל סיני על קצה הצ'ופסטיק: מביצי אלף שנה ועד טופו, מסנפירי כריש ועד סויה
רותי קינן מספרת על אוכל סיני בישראל, מסירקיס, דרך אהרוני ועד לימינו, בהם אומרים "אוכל אסיאתי". ובשביל מי שמתגעגע, יש מתכוני אגרול ומרק תירס
יעל גרטי מספרת על אוכל סיני צמחוני, עושה היכרות עם המטבח הסיני הבודהיסטי ומגישה מתכון ל"מעדן בודהה" - ירקות מוקפצים עם טופו, אטריות צלופן ורוטב מיוחד