שתף קטע נבחר

אותר הצעיר שנסחף בנחל סמוך לכרמיאל, מצבו אנוש

כוחות משטרה גדולים סרקו אחר צעיר שנסחף ונעלם בנחל חילזון בסמוך לכרמיאל. בחיפושים, שנערכו בגשם השוטף, השתתפו כוחות חילוץ והצלה צבאיים וכן מסוק של יחידת 669. הצעיר אותר - ומצבו אנוש. שני צעירים נוספים אותרו במצב קל

 

החיפושים אחרי הצעיר שנסחף בנחל חילזון (צילום: אחיה ראב"ד, דוברות כיבוי אש במחוז צפון, דוברות המשטרה)

 

חיפושים נרחבים נערכו הבוקר (ב') אחרי צעיר שנסחף ונעלם בנחל חילזון בסמוך לכרמיאל. בסריקות, שנערכו בגשם שוטף, השתתפו כוחות משטרה, חילוץ והצלה, כוחות צבאיים ומסוק של יחידת 669. מצבו של הצעיר מוגדר אנוש והוא פונה לבית החולים רמב"ם שבחיפה באמצעות מסוק. מלבד הצעיר שאותר, הובאו לבית החולים עוד שני צעירים מאותו אירוע והם סובלים מפגיעות קור. מצבם קל.

 

 

מפקד תחנה אזורית גליל מדבר על החילוץ (צילום: אחיה ראב"ד)
 
צילום: דוברות המשטרה
החיפושים אחר הצעיר שנסחף בנחל חילזון (צילום: דוברות המשטרה)

בשעה 05:57 התקבל הדיווח על הצעיר אצל כוחות הכיבוי וההצלה. במקום פועלים חמישה צוותי חילוץ והצלה וחמישה צוותים של יחידת החילוצים המיוחדים.

 

צילום: דוברות המשטרה
חילוץ הצעיר באזור נחל חילזון (צילום: דוברות המשטרה)


מפקד תחנת גליל מרכזי בשירותי הכיבוי, טפסר משנה שחר מאירי, אמר כי באזור ממנו חולץ הצעיר נמצאים צעירים נוספים, אך לא נשקפת להם סכנה. "הם נמצאים על הגדה ואנחנו פועלים להביא אותם למקום מבטחים".

 

במשטרה אמרו כי הדיווח על הצעיר שנסחף ונעדר התקבל בשעות הבוקר המוקדמות.כוחות משטרה גדולים הוזנקו למקום והחלו בסריקות לאיתורו בסיוע מתנדבי יחידת חילוץ גליל-כרמל של משטרת ישראל ומסוק מהמערך האווירי.

 

נחל חילזון הוא נחל אכזב שמנקז אליו את הגשמים מבקעת בית הכרם וכן את מי הניקוז מרחובות כרמיאל כולה. הוא זורם מערבה עד שנשפך לים באזור עכו.

פורסם לראשונה 07.01.19, 07:03

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
החיפושים אחרי הצעיר שנסחף
החיפושים אחרי הצעיר שנסחף
צילום: דוברות המשטרה
מומלצים