שתף קטע נבחר

קאמבק ענק סידר למכבי ראשל"צ מקום בחצי גמר הגביע

כדוריד: קבוצתו של פרנקל הייתה בפיגור 14:10 אבל ניצחה את הרצליה 25:31. תפגוש בשלב הבא את מכבי ת"א שטיילה מול א.ס. רמה"ש 19:33. גם אס"א ת"א בארבע האחרונות (27:33 מול א.כ. נס ציונה). עירוני רחובות לא הצליחה להפתיע את הפועל ראשל"צ והפסידה 30:21

מכבי ראשון לציון נמצאת בכושר נהדר בשבועות האחרונים. החבורה של סער פרנקל עם חמישה ניצחונות רצופים עלתה למקום הרביעי בטבלה אחרי פתיחת עונה קטסטרופלית. הכושר המצוין המשיך גם היום (ו') ברבע גמר הגביע כשסגנית האלופה ניצחה את בני הרצליה 25:31 אחרי קאמבק מהסרטים.

 

האורחת שיחקה מצוין ב-30 הדקות הראשונות וירדה להפסקה ביתרון 10:14. בחצי השני המקומים החלו לשחק, נהנו משערים של רועי ביטון (שבהמשך סובב את הברך ולא שב לשחק) ואיבן קראצ'יץ', כדי לבצע את החזרה הגדולה. 21 שערים כבשה ראשל"צ ב-30 הדקות האחרונות וירדה מהפרקט בבית מכבי עם הניצחון המשכנע.

 

צילום: יועד כהן, איגוד הכדוריד
הקבוצה שלו בכושר מצוין.פרנקל (צילום: יועד כהן, איגוד הכדוריד)

 

בשלב הבא פרנקל ושחקניו ייפגשו את האלופה, מכבי תל אביב, שהביסה בתיכונט את השלישית בטבלה,
א.ס. רמת השרון 19:33. גיל פומרנץ עם שמונה שערים ויכולת טובה בשער של תום שם טוב, השוער השני, סידרה לדראגן ג'וקיץ' ניצחון 12 ברציפות במפעלים השונים של האיגוד.

 

בחצי הגמר השני יתמודדו הפועל ראשון לציון שהביסה בחוץ 21:30 את עירוני רחובות, ואס"א ת"א שניצחה בביתה 27:33 את א.כ. נס ציונה. ירמי סידי, נקודת האור של האדומים מראשל"צ העונה, סיים עם שבעה שערים. אבישי סמולר ששב ממחלה הוסיף שישה. חצאי הגמר ייערכו ב-23 בפברואר בהיכל קבוצת שלמה בתל אביב.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
איבן קראצ'יץ'
איבן קראצ'יץ'
מומלצים