שתף קטע נבחר

נבחרת הבייסבול נחתה בסיאול: "תהיה חוויה נהדרת"

השחקנים הגיעו לדרום קוריאה, בה תיפתח אליפות העולם ביום שני הקרוב. המאמן ג'רי ויינשטיין: "נקווה שנצליח להעפיל לשלב השני"

נבחרת הבייסבול של ישראל נחתה לפנות בוקר (ד') בסיאול, לקראת ההופעה ההיסטורית באליפות העולם שתיפתח ביום שני הקרוב. שעות ספורות לאחר הנחיתה הגיעו חבריי הנבחרת ל"סקאיי דום", בו יערכו המשחקים ,וערכו את אימון הפתיחה.

 

ערוץ "פוקס ספורטס", הודיע כי ישדר את משחקי אליפות העולם, ובכללם גם את המשחקים של ישראל, עד למשחקי ההכרעה. משחק הפתיחה של ישראל יתקיים ביום שני מול הנבחרת המקומית החל מ-11:30 בבוקר.

  

צילום באדיבות איגוד הבייסבול
הנבחרת באימון בסיאול (צילום באדיבות איגוד הבייסבול)
צילום באדיבות איגוד הבייסבול
אולם "סקאיי דום" בו יתקיימו המשחקים (צילום באדיבות איגוד הבייסבול)

 

כבר למחרת יתקיים המשחק השני (05:00) מול טאיוואן ושלב הבתים ינעל ביום רביעי, כשהנבחרת תשחק באותה השעה מול הולנד. "אנחנו מאוד שמחים להיות כאן", סיפר מאמן הנבחרת ג'רי ויינשטיין במסיבת העיתונאים. "יש כאן מתקן נהדר ואני מודה על קבלת הפנים החמה. יש לנו נבחרת נהדרת ואנחנו כבר ממתינים לעלות ושחק את המשחק הראשון. 

 

"זו תהיה חוויה נהדרת עבור השחקנים, במיוחד מכייוון שישראל תשחק בפעם הראשונה באליפות העולם. אנחנו לא יודעים עד לאן נוכל להגיע, אבל נעשה את המקסימום בכל משחק ונקווה שנצליח להעפיל גם לסיבוב השני".

 

 

 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
נבחרת ישראל בבייסבול
נבחרת ישראל בבייסבול
צילום באדיבות איגוד הבייסבול
מומלצים