שתף קטע נבחר

מרכז הפועל העניק לוותיקי הספורט את עיטור "לאיש כפועלו"

זאת במסגרת כנס ותיקי הפועל המסורתי הנערך מדי חנוכה ובו זוכים להוקרה פעילי הפועל אשר תרמו לייסוד וביסוס הספורט במדינה

מרכז הפועל העניק היום (חמישי) לעשרה מוותיקי הספורט בישראל את העיטור "לאיש כפועלו" במסגרת כנס ותיקי הפועל המסורתי הנערך מדי חנוכה ובו זוכים להוקרה פעילי הפועל אשר תרמו לייסוד וביסוס הספורט במדינה.

 

מקבלי העיטור הפעם הם: רחביה רוזנבוים, מגדולי חלוצי הפועל והמאמן שהוביל את הקבוצה לזכייה באליפות 1969; מייסדת להיט המאמאנט ומייצאת המשחק לחו"ל עופרה אברמוביץ'; המנהל המיתולוגי של הפועל אורתודוכסים נצרת בכדורסל מוניר אבו ערב; בצלאל אלרואי שהקים את ענף הקיאקים בכנרת וממייסדי מרתון טבריה; עופר מסד המנהל המסור של אימפריית הכדורעף הפועל מטה אשר/עכו; אלמוג בורשטיין שייסד מועדוני שחמט והוא חבר ההתאחדות העולמית; אהרון בונה שהעמיד דורות של שחיינים בצפון; דוד אייגר שהקים את נבחרת הנשים הראשונה באתלטיקה ומשמש כסטטיסטיקאי הענף; אלי לוי ממייסדי הפועל תל אביב והשייט הישראלי בכלל ושלמה לירן, שהביא את הכדורגל לאזור מנשה.

 

צילום: טל מור
מקבלי הפרס בכנס המיוחד (צילום: טל מור)

 

מנכל מרכז הפועל, יורם ארנשטיין, אמר בכנס: "הספורט בישראל חב המון לכולכם ומרכז הפועל מודה לכם היום על פועלכם העשיר, על הפצת בשורת הספורט בכל פינה במדינה, על ההישגיות הבלתי מתפשרת ועל כל היוזמות הברוכות מהן נהנים רבבות של אנשים במשך עשרות שנים".

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מקבלי הפרס
מקבלי הפרס
צילום: טל מור
מומלצים