בית"ר: אימון ראשון לקרסניץ' - כמגן ולא כבלם
השחקן הסלובני שהגיע למבחנים בבית"ר ירושלים על תקן בלם התגלה כמגן שמאלי לכל דבר, אך למרות זאת ימשיך להיבחן בימים הקרובים. אלי ששון צפוי לעבור ניתוח בשרירי הבטן
בבית"ר ירושלים דיברו לאחרונה על הצורך להתחזק בשחקן הגנה, אבל נראה שמרוב דיבורים עוד לא בדיוק הוחלט איזו עמדה זקוקה לשידרוג הדחוף ביותר. כך התברר כי השחקן הסלובני, אריק קרסניץ', אשר הובא למבחנים בקבוצה על תקן בלם, התגלה כבר באימון הראשון שלו כמגן שמאלי לכל דבר.
קרסניץ' בן ה-29 הגיע להתרשמות בבית"ר וערך הבוקר (א') אימון מלא, אולם הצוות המקצועי התרשם כי מדובר בשחקן שאינו בלם טבעי. דווקא בעמדה בה מרגיש קרסניץ' כמו דג במים, עמדת המגן השמאלי, לא צריכה בית"ר להתחזק שכן אלירן דנין ודוד אמסלם מאיישים אותה. למרות זאת, ימשיך קרסניץ' להיבחן בקבוצה ובימים הקרובים יוחלט האם לצרפו.
במהלך האימון התפתחה תקרית בין אלון סגיר לעמיר תורג'מן. סגיר תיקל את החלוץ, שקילל את השחקן. מאמן הקבוצה, אלי אוחנה, נזף בתורג'מן אך אפשר לו להתאמן עד סוף האימון.
השחקנים המשתייכים לנבחרות הלאומית והאולימפית לא השתתפו היום באימון. בנוסף נעדר גם אופיר עזו, שעדיין מגובס ברגלו. דוד אמסלם, שסובל ממתיחה, ערך אימון כמעט מלא ונראה כי יהיה כשיר למשחקה של הקבוצה ביום ראשון מול הפועל תל אביב (20:50, שידור חי בערוץ 2).
הקשר אלי ששון, שסובל מפציעה בשרירי הבטן, ערך גם הוא אימון כמעט מלא. נראה כי ששון ייאלץ לעבור ניתוח אשר ישבית אותו למשך חודש וחצי.