מהשבת: ניתן לרכוש משחק בודד בליגה או באנגליה
חברת צ'רלטון תשנה את שיטת ה'שלם וצפה', כך שהצופים יוכלו להזמין משחק מהליגה האנגלית או את סכנין - בית"ר ביום ב' תמורת 11.90 שקלים
החל מהשבת הקרובה תשתנה שיטת ה'שלם וצפה' של חברת צ'רלטון, כאשר בהתאם לתקנות החדשות של מועצת הכבלים והלווין, תאפשר החברה להזמין משחק בודד מהליגה האנגלית תמורת 11.90 שקלים והצופה לא יחוייב להזמין את כל המחזור של הליגה האנגלית ב-19.90.
מודל זה ייושם גם בליגת העל, כך שביום שני הקרוב יהיה אפשר להזמין את המשחק של בני סכנין מול בית"ר ירושלים ב-11.90 ש"ח. השיטה היתה אמורה לחול גם על ליגת העל מיום שבת, אולם בשל בעיות טכניות היא נדחתה ליום שני.

בנוסף, החל מהשבת הקרובה יוכלו צופי הכדורגל לראות ללא תשלום משחק של הליגה האנגלית, זאת בהתאם להחלטת המועצה. נכון לעכשיו עדיין לא ברור היכן ישודר המשחק - בערוץ הפתוח של ספורט 5 פלוס או בערוצים בהם משדרת צ'רלטון בימי שבת וראשון.
במחזור הקרוב ישודרו המשחקים הבאים בליגת העל: בני יהודה - מ.ס אשדוד (15:00), הפועל באר שבע - הפועל פתח תקוה (16:55), הפועל חיפה - מכבי תל אביב (18:50), הפועל תל אביב - נצרת עלית (20:45).
מהליגה האנגלית ישודר בשעה 15:45 המשחק בין ארסנל לצ'רלטון וב-18:15 ההתמודדות בין ווסט ברומיץ' לבולטון (קבוצתו של טל בן חיים). ביום א' בשעה 17:00 ישודר המשחק המעניין בין צ'לסי לליברפול. בצ'רלטון עדיין לא החליטו איזה מהשידורים יועבר ללא תשלום.