נתניה: לא נשחרר את מסודי למכבי חיפה
באלופה היו מעוניינים לראות את הקשר מקונגו ממלא את מקומו של יניב קטן, ומקורבים לשחקן טוענים כי גם הוא היה רוצה לעבור לירוקים - אבל בקבוצתו מתנגדים. ישמעאל אדו, ששוחרר מפראלימני, ישמור על כושר בנתניה
במכבי נתניה שבו והבהירו היום (א') כי אין להם שום כוונה לשחרר את הקשר אלן מסודי למכבי חיפה. זאת בעקבות דבריהם של מקורבים לקשר מקונגו, שהביעו את רצונו לעבור לאלופה כבר בפתיחת חלון ההעברות בשבוע הבא.
כשחתם בנתניה, הצהיר מסודי כי המטרה שלו היא לחזור לכדורגל האירופי. עזיבתו של יניב קטן הותירה חלל מסוים בסגל הירוק ושמו של מסודי הוזכר באחרונה לא אחת כמועמד להחליפו.

מסודי חוגג עם חבריו בנתניה. לא הולך כל כך מהר (צילום: טל שחר)
בכל מקרה, מבהירים בנתניה כי למסודי, שחקן המפתח של הקבוצה העונה, יש חוזה עד תום העונה, וכי אין להם שום רצון או כוונה לוותר עליו לפני כן.
מסודי אמור לחזור לישראל מחופשת חג המולד שלו ביום שלישי, וייתכן שלאחר שובו יהיו התפתחויות נוספות בנושא. הקשר גם אמור להחליט אם להיענות
להזמנה ולהשתתף במסגרת נבחרת קונגו באליפות אפריקה שצפויה להתקיים בחודש הבא במצרים.
מחר יחזרו שחקני מכבי נתניה לאימונים עם תום הפגרה. שחקני הקבוצה יופתעו אולי לגלות אורח חדש-ישן באימונים - החלוץ הגנאי ישמעאל אדו. לאחרונה שוחרר אדו מפראלימני של אלי גוטמן, וביקש מנתניה, שמחזיקה בכרטיס השחקן שלו, לשמור על כושר במדיה.