שתף קטע נבחר

יהודה לוי מרגיע: אנחנו נשארים בארץ

נכון, נינט כבר אמרה שלא, והליקון אמרה שלא, ועכשיו נמצוץ את האייטם עד טיפת דמו הצהוב, וניתן גם ליהודה לוי (ישירות מהסט של "הבורר" המיוחלת) להגיד שלא, הוא ונינט לא מהגרים מכאן, אבל ממשיכים לחלום על טיול ארוך בחו"ל. כיבוי שריפות אחרון בהחלט

 

אנחנו נשארים בארץ. תרגעו תרגעו. יהודה לוי (שי רוזנצוויג)

 

באיחור מה, אבל בכל זאת. אם אתם עדיין נסערים מהרעש שעורר הראיון עם נינט ב"פנאי פלוס", על הכוונות שלה להתאוורר קצת בחו"ל בזמן שיודה ישחק בהוליווד, וצריכים עוד קצת חיזוקים, אנחנו כאן בשבילכם.

 

נכון, נינט כבר הבהירה ל-ynet שאין לה שום כוונות להגר מפה, או כמו שהיא הגדירה את זה: "כל מה שאני אומרת עושים מזה מפלצת אפילו שזה לא. סך הכל אמרתי שיש לי חלומות להגיע לחו"ל וכמובן שהכותרת בעיתון היא 'יהודה ונינט שוקלים לרדת מהארץ' זה מאוד פאתטי, מגוחך וחסר כל משמעות". נכון, גם הליקון יצאה בהרגעה משלה, לקראת סיבוב ההופעות המתוכנן של הנינט. אבל אם יש עוד, מה, לא תקחו?

 

קבלו את גרסת החצי השני, יהודה לוי, כפי שנמסרה ל- ynet בנאום הנשיא לאומה. זה קרה במהלך צילומים במכללת רמת-גן לסדרת הדרמה החדשה של HOT, "הבורר", שם הוא משחק סטודנט לעבודה סוציאלית, מה שמסביר את השביל בשיער ואת המשקפיים האקדמאיות. אוהבים אותך ככה. ובארץ. 

 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
לוי מ"הבורר". נשארים בארץ
לוי מ"הבורר". נשארים בארץ
צילום: ניב קלדרון
מומלצים