אתרים|כתבות|אנציקלופדיה|פורומים|קניות

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet


טורים אחרונים
 
צילום: ירון ברנר
אייקון. מלהיב  צילום: ירון ברנר
 
צילום: ירון ברנר
די ג'יי בני די. חזק בפאנק  צילום: ירון ברנר
 



 
השוק השחור  

 

השעה החמה של היום

אייקון עלה על במת האנגר בתל אביב ואנחנו מביאים לכם תמונות ראשונות ורשמים מהמופע החם והמיוזע הזה. כל כך חם שאפילו אייקון הוריד חולצה וירד בדיוק אחרי שעה

פורסם: 30.07.07, 00:24

אייקון עלה הערב (א') על במת האנגר 11 שבנמל תל-אביב. הזמר, שהגיע היום לישראל, נחת בצהריים בשדה התעופה בן-גוריון ומיד יצא לסיור בירושלים. מהפקת המופע מסרו שמעצם היותו מוסלמי, אייקון התעניין מאוד לבקר במקומות הקדושים בבירה. משם הגיע הזמר לנמל ושם חיכתה לו משפחת תאקט של קובי "סאבלימינל" שמעוני, שסיפקה את כל מופעי החימום בערב.


אייקון. "מישהו כאן מהגטו?" (צילומים: ירון ברנר)

 

אחרי החריקות של לורן היל והצווחות של שון פול, אייקון הגיע לפה כמו תיקון חצות. אמן שנמצא בשיא פריחתו עם קול צלול והמון אנרגיות. כ-3,000 איש פקדו את ההאנגר וההופעה נפתחה עם הדי-ג'יי Benny D,  בעל תספורת המוהק המפוארת. הדי-ג'יי עלה וניגן קצוות וטעימות של להיטים. הקהל התעורר לאיטו כשבני די לווה במתופף אנרגטי וקלידן.

 

מיד לאחר מכן אייקון עולה לבמה עם השיר "Shake Down" ובחוסר טאקט משווע שואל: "מישהו כאן מהגטו?". כנראה הוא לא כל כך בקיא בהיסטוריה. בחיבור מתבקש הוא ממשיך לשיר "גטו", ולאחריו לשיר "Soul Survivor". הקהל מצטרף אליו ל-"I Wanna Love You".


מלא באנרגיות

 

אייקון מקפיד להתחנף לקהל שמגיב אליו בחזרה באהבה. בשיר המפורסם "Smack That" הדי-ג'יי נוטש את העמדה ומצטרף לאייקון בפרונט. במקום חם נורא וקשה להרגיש את המיזוג. כנראה שגם אייקון מרגיש את החום, והוא מוריד חולצה וחושף בטן שלא הייתה מביישת את הקוביות של מייקל לואיס.


פה עדיין לא כל כך חם לו

 

הוא ממשיך להסעיר את המעריצים, יורד מהבמה ונכנס על גב אחד השומרים לתוך ההקהל, מה שיוצר כמובן התנפלות היסטרית. משם הוא מבצע את הלהיט שלו Lonely, עם חצי פלייבק. בקדמת הבמה הקהל נלהב, מאחורה האנשים מחפשים אוויר.


גם על הבמה חם

 

בהמשך ההופעה אייקון אף מזנק לתוך הקהל כשהוא מזהה נערה במצוקה. אבל השירים המעט פלקטיים שלו חסרים קצת רגש, ולמרות שמדובר בזמר מצויין זוהי לא הופעה היסטרית. עוברת בדיוק שעה ואייקון יורד מהבמה. חצי מהקהל יוצא החוצה עוד לפני ההדרן. כנראה שהיה להם חם מדי.

 

תגובה לכתבהתגובה לכתבה   הדפסת כתבההדפסת כתבה  שלחו כתבהשלחו כתבה   

עוד בערוץצילום: יוני טובליימי החוםצילום: AFPיוצאים קבוע

 



 
חדשות
דעות
ספורט
כלכלה
צרכנות
תרבות ובידור
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
רכילות
הוט
רשת
משחקים
מקומי
קהילות
אינדקס
ynet-shops
ynettours
winwin



אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ynet בסלולר
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
יחסים
קהילות
אנציקלופדיה
ynetnews
ירוק
לאשה
כלכליסט
בלייזר
Go
מנטה
פנאי פלוס
mynet
כלים ושירותים
קניות
הזמן חופשה
winwin
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
מפות
לימודים

בית המערכות מקבוצת ידיעות אחרונותRealCommerce - ניהול תוכןקידום אתריםTotal media - Interactive media technologiesApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"ם
as24-c  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©