שתף קטע נבחר

ידין מצטרף להפועל ת"א; הקבוצה המריאה לסן מרינו

מאמן הפועל ת"א נשמע רציני לפני הגומלין מול יובנס מסן מרינו: "מתייחסים למשחק בשיא הרצינות". על גילי ורמוט, שיצטרף לקבוצה במחנה האימון באיטליה: "זו הפתעה נעימה"

הפועל ת"א המריאה היום (ג') לפנות בוקר לסן מרינו, לקראת משחק הגומלין במסגרת שלב המוקדמות של גביע אופ"א מול קבוצת יובנס דוגאנה, שייערך ביום חמישי. אבל עוד לפני כן התבשרה כי הקשר אביחי ידין יחתום גם הוא בקבוצה. ידין יחתום הערב על החוזה, אחרי שסגר כבר אתמול את תנאיו במועדון. קשר הפועל כפר סבא אמור להצטרף למחנה האימונים ביממה הקרובה ויהיה שחקן הרכש הרביעי משורות הפועל כפר סבא, שמגיע בקיץ לשורות האדומים.

 

ידין מצטרף לשחקן רכש נוסף שהצטרף ביממה האחרונה להפועל ת"א - גילי ורמוט. כל זאת אגב, ימים ספורים לפני הגומלין מול יובנס. למרות נצחון משכנע 0:3 על הקבוצה החובבנית בישראל, המאמן האדום אלי גוטמן ממשיך לשמור על רצינות. "מהנסיון שלי בכדורגל, למדתי שמי שלא מתייחס ברצינות יכול למצוא את עצמו מופתע", הסביר המאמן בשדה התעופה, "ואנחנו לא רוצים להיות מופתעים".

גם הוא ילבש אדום. אביחי ידין (צילום: אלי אלגרט)

 

"אנחנו מתייחסים למשחק בשיא הרצינות, ואני חוזר ואומר שמועדון כמו הפועל ת"א לא יכול להרשות לעצמו שלא להתייחס בשיא הרצינות למשחק הזה. זה המקצוע שלנו - אני מאמן כדורגל, השחקנים שלי הם שחקני כדורגל, וכיאה לאנשים שמכבדים את המקצוע שלהם ככה נצא למשחק הזה".

 

על גילי ורמוט, שסגר אתמול לשלוש עונות בקבוצה, אמר גוטמן: "גילי ורמוט זו הפתעה נעימה. זה מהלך שהתבשל בימים האחרונים ושמח שהוא הושלם. גילי משפר לנו את היכולת האישית בקבוצה, יש לנו קבוצה כשרונית והתפקיד שלנו כצוות מקצועי זה להביא את הכשרון הזה לידי ביטוי".

מתכוננים לסן מרינו. בן לוז ודגלאס דה סילבה (צילום: אתר הפועל ת"א)

 

על צירופו האפשרי של סלים טועמה, שסיכוייו לחזור לבלומפילד נמוכים מאוד לאור חזרתו של ורמוט, אמר המאמן: "גם מוני וגם שחר אמרו שבמידה וזה יתאפשר סלים יגיע, אבל הרבה מזה תלוי בו".

 

בן לוז התייחס אף הוא למשחק ביום חמישי: "אין ספק שאנחנו נוסעים כדי לנצח ולעבור את המשחק הזה. זה ברור שאנחנו חייבים לעבור את הקבוצה הזאת. נבוא רציניים ואני מקווה שנסיים את העבודה שהתחלנו פה בארץ בצורה מכובדת".

 

"תמיד היה לי יחס טוב עם הקהל של הפועל ת"א", הוסיף הקשר, "ואני מקווה שהוא יימשך. זה קהל הכי טוב בארץ מכל הבחינות. אני שמח שהגעתי לפה ומקווה שיהיו מרוצים ממני ושאוכל לתרום לקבוצה".

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אלי גוטמן
אלי גוטמן
צילום: יועד כהן
מומלצים