שתף קטע נבחר
צילום: דודו אזולאי

לדפוק ארוחה: פתות ביתי משודרג

אם אתם נרתעים משומן רווי ואוכל תעשייתי, המתכון הבא לא בשבילכם. אור ברנע מכין ארוחת שחיתות אמיתית ולא דופק חשבון לאף אחד. בלי 80 שלבים, בלי עלי מיקרו ובלי מלח גס

הבית באדיבות מנחם טרייבוש

 

פתות ביתי משודרג

המתכון בהשראת אדר כהן

 

המרכיבים:

שמן לטיגון

1 מלאווח

1 קופסה קטנה של רסק עגבניות

3-2 פרוסות גבינה צהובה, או 50 גרם גבינה מגוררת

 

אופן ההכנה:

  1. יוצקים שמן למחבת ומחממים אותו.
  2. קורעים את המלאווח בעזרת כפות הידיים לפיסות בגודל בינוני (או בכל גודל אחר).
  3. זורקים את פיסות המלאווח למחבת ומערבבים עד שהמלאווח מזהיב.
  4. מוסיפים את רסק העגבניות וממשיכים לטגן עוד מספר דקות, עד שהרסק מצפה את חתיכות המלאווח.
  5. מוסיפים את פרוסות הגבינה (כשהן שלמות) ומערבבים עד שהגבינה נמסה.

 

  • לכל המתכונים של האנטי שף

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ויז'ואל/פוטוס
הצטרפו לעמוד המעריצים
מומלצים