אלבארס: "מקווה לחזור בעתיד לבית"ר"
המגן הצ'יליאני, שעל העברתו לצ'יאפס פורסם לראשונה ב-ynet, יטוס בסופ"ש למקסיקו. האופציה על רביבו הסתיימה, שום מעדיף קשר אחורי זר. אוהדים לברוכיאן: "תישאר עד סוף העונה"
נפרדים. כפי שפורסם לראשונה ב-ynet, כריסטיאן אלבארס סגר למעשה בקבוצת חגוארס דה צ'יאפס המקסיקנית וייצא בסוף השבוע על מנת לחתום רשמית על החוזה. המו"מ שהתקיים במהלך השבוע, נשמר בסוד עד לרגע האחרון ונראה כי בבית"ר קיבלו בהבנה את רצונו של אלבארס לעזוב.
בסביבתו של השחקן הסבירו כי המגן הצ'יליאני, שאיבד לאחרונה את מקומו בסגל נבחרתו, מקווה לחזור למדים הלאומיים דרך הופעה בליגה שקרובה יותר למולדתו, לקראת המונדיאל ב-2010. באתר הרשמי של צ'יאפס, כבר פורסם על העברתו של אלבארס, שינסה לעזור קבוצה לצאת מהתחתית אחרי פתיחת עונה לא טובה.
אלבארס, שבסופו של דבר צפוי להרוויח מעט פחות ממה שהרוויח בבית"ר, יגיע לקבוצה המקסיקנית בהשאלה לעונה אחת עם אופציה למכירה עתידית. השחקן עצמו אמר: "היו לי שנתיים נהדרות בבית"ר, אבל הגיע הזמן לעבור הלאה. הייתי חלק פעיל מאוד בזכייה בשני גביעים ואליפות. לעולם לא אשכח את התקופה הזאת".
אלבארס הוסיף: "ההחלטה לעזוב היתה מאוד קשה עבורי. אתגעגע מאוד לקבוצה ולמדינה ואני מקווה לחזור". נציגו, לירן עטיה, אישר את פרטי ההעברה וסיכם: "זו היתה החלטה לא קלה, אבל כריסטיאן רוצה לשחק בשנה הבא במונדיאל. הליגה במקסיקו נצפית יותר בצ'ילה ולכן סיכוייו לחזור למדים הלאומיים יותר גבוהים".
בית"ר אמנם לא תרוויח יותר מדי ממעברו של אלבארס, אך תחסוך את עלויות שכרו, שיאפשרו למאמן יצחק שום להחתים שחקן אחר במקומו. שום בכל מקרה אינו מתכוון להביא מגן ימני, כשבסגל נמצאים שמואל קוזוקין ואיתן טיבי, שהפגינו עד כה יכולת גבוהה באימונים.

בנוסף, האופציה על דוד רביבו הסתיימה ושום בכל מקרה מעדיף להחתים שחקן זר, בו צפה כשנסע לדנמרק ושבדיה במהלך השבוע האחרון. במועדון מנסים לארגן עבור השחקן ויזה, על מנת להספיק ולהנחיתו בישראל בהקדם האפשרי. מי שעשוי לנחות ולהצטרף לקבוצה הוא הקשר הפרואני, פאולו דה האסה, שהיה מועמד בעבר למכבי תל אביב.
בבית וגן הביעו שביעות רצון מכך שהקבוצה עשויה לזכות בניצחון טכני על מכבי נתניה. גורם בבית"ר אמר ל-ynet: "היינו מעדיפים לנצח על הדשא והיתה לנו אפשרות לעשות את זה, אבל כל נקודה שנרוויח עוזרת למועדון". עוד הוסיף אותו גורם: "ה-3:3 המרתק הזה הוא מסוג המשחקים שנראה העונה מהקבוצה של שום".

בינתיים הודיעה בית"ר על מסיבת עיתונאים מיוחדת שתתקיים מחר באיצטדיון טדי, לקראת פתיחת העונה והמחזור הראשון מול הפועל ת"א. במסע"ת תציג בית"ר את החולצות החדשות, עם הלוגו החדש עליו אמור הספונסר גומא אגייאר להחליט ב-24 השעות הקרובות.
כפי שפורסם לראשונה ב-ynet, בית"ר שוקלת להעניק את החסות העיקרית שעל החולצה לארגון צדקה כלשהו, כשהאפשרות הרלוונטית ביותר היא ארגון 'נפש בנפש' לו כבר תרם אגייאר כספים בעבר. כמו כן תתייחס בית"ר במסע"ת למסע שיווק המנויים יוצא הדופן בו פתחה הקבוצה במהלך החודש האחרון.
כחלק מאותו מסע שיווק הגיעו היום אבירם ברוכיאן ועמית בן שושן לחנות הקבוצה בקניון מלחה, ושברו שיא שבועי של מכירת 70 מנויים בפחות משעתיים. האוהדים הציפו את השניים באהבה וביקשו מהקפטן להישאר בקבוצה עד סוף השנה.
