שתף קטע נבחר

לאומית: הרצליה גברה 1:3 על הפועל ירושלים

צמד של קוסטרוב סייע לניצחון בדרך למקום ה-7, ממנו הודחה מכבי ב"ש שנוצחה 2:0 בנס ציונה ונשרה למקום ה-10. בית"ר/שמשון גברה 0:1 על מרמורק ועלתה למקום ה-8

המחזור העשירי של הליגה הלאומית נחתם הערב (ב') עם שלושה משחקים, שהפגישו את קבוצות מרכז הטבלה. המסקרן מבין המשחקים הסתיים בניצחון של מכבי הרצליה על הפועל ירושלים 1:3. שלוש הנקודות שהתווספו למאזן הרצליה העלו אותה למקום השביעי על חשבונה של מכבי באר שבע, הפסידה במפתיע 2:0 בנס ציונה. בית"ר שמשון תל אביב גם היא דילגה מעל הבאר שבעים עם ניצחון ביתי 0:1 על הפועל מרמורק.

 

 

הרצליה פתחה את משחקה מול הירושלמים בסערה, כשאיגור קוסטרוב כבש כבר בדקה החמישית. בדקה ה-37 כבש עודד גביש את השני של המארחים וקבע את תוצאת המחצית 0:2. שער נוסף של קוסטרוב בדקה ה-57 הגדיל את יתרון קבוצתו ל-0:3. שערו של שי אהרון בדקה ה-78 רק צימק את התוצאה.

 

בית"ר/שמשון עוקבת מקרוב אחרי הרצליה מהמקום השמיני אחרי ניצחון 0:1 על מרמורק. אורי פסו כבש כבר בדקה השישית והמארחים שמרו על יתרונם עד לסיום. מכבי ב"ש היא המפסידה הגדולה של הערב ונשרה עד למקום העשירי, כשגם סקציית נס ציונה חולפת על פניה בדרך למקום התשיעי. ניצחונה 0:2 על האורחים מהדרום הביא לתזוזה. אנתוני פארקר כבש בדקה ה-78 ועאמר מנצור איבטח הניצחון בתוספת הזמן.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
איתמר ניצן
איתמר ניצן
צילום: דודי ועקנין
מומלצים